Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Säsongen inleds med många hemmamatcher och feststämning!

31 juli 2022 12:00

Efter en fin sommar börjar nu suget efter innebandy att komma tillbaka igen och vi hoppas verkligen på en säsong med massor innebandyfester utan publikrestriktioner. Vi i Hagunda IF passar därför på att bjuda in till extra mycket party när säsongen inleds med 4 hemmamatcher på 20 dagar.


Hagundas herrlag går in på sin andra säsong i innebandyns finrum, Svenska Superligan, och det kommer med största säkerhet bli en riktigt tuff säsong även detta år, där Hagundas herrar behöver allt publikstöd de kan få.

Hagunda rivstartar säsongen med en odyssé av hemmamatcher och eftersom det är 30 år sedan innebandysektionen bildades, 30 år sedan herrlaget spelade sin första seriematch samt eftersom Hagundas damlag har avancerat till Allsvenskan kommer vi se till att det bjuds på riktiga fester på alla sätt och vis!

Hemmapremiären spelas onsdagen den 21/9 kl.19.00 mot Mullsjö AIS och inför matchen kan ni avnjuta mat, dryck, trevligt umgänge och en riktigt bra trubadur (Jimmy Brånn) som underhåller och skapar en härlig stämning. ”Förfesten” kommer att ta plats där lunchserveringen normalt sett är i IFU Arena och vi räknar med att ha plats för minst 2-300 personer.

Lördagen den 24/9 har vi en riktig Hagundakväll i IFU Arena då vårt damlag spelar hemmapremiär mot AIK kl.15.00 i E-hallen och herrlaget därefter tar emot IBK Dalen kl.18.00 i A-hallen. Vi räknar med att ha ansiktsmålning, tävlingar, mat, dryck, samt underhållning med en trubadur-duo (Si och så) under denna kväll. Även dessa festligheter sker vid området där det normalt sett är lunchservering i IFU Arena. Musikunderhållningen kommer att ske mellan matcherna, medan övriga festligheter drar igång tidigare.

Lördagen den 1/10 kl.15.00 ställs herrlaget mot nykomlingarna AIK i en match som med största sannolikhet kommer att bli väldigt viktig. Lunch och umgänge kan avnjutas på Terrassen eller Balkongen innan matchen och i övrigt hoppas vi att matchen ger rejält med spänning och underhållning.

Hagundas hemmamatchbonanza avslutas med ett häftigt hemmaderby mot Storvreta IBK fredagen den 7/10 kl.19.00. Även vid denna match bjuder vi in till extra mycket party! I lunchmatsalen bjuds det på tävlingar, mat, dryck, glädje samt trubadur-duon ”Si och Så” för Hagundasupportrar, medan Storvretas supportrar får umgås, äta och dricka och ha trevligt tillsammans på Terrassen.

**Missa inte dessa innebandyfester och passa även på att säkra ett säsongskort till herrlagets alla hemmamatcher för endast 595 kronor! ** För att köpa säsongskort swishar ni totalbeloppet till 123 270 18 52 och skickar samtidigt ett mail till [email protected] och meddelar vem/vilka som ska ha säsongskortet och vilken/vilka mailadresser de ska levereras till.