Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Torsdag
08 Sep 1 match
Söndag
11 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Onsdag
21 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Fredag
07 Okt 1 match
Söndag
16 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Måndag
26 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Fredag
20 Jan 1 match
Onsdag
01 Feb 1 match
Söndag
12 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Fredag
24 Feb 1 match

Ny tränartrio till HIF

13 maj 2022 12:00

Hagunda IF kan i dag presentera den nya tränarstaben för kommande säsong.


Efter att fjolårets tränartrio samtliga aviserat att de har nya planer för nästa säsong inleddes ett intensivt arbete med att säkra en ny tränarstab för herrlaget i SSL. 

Först ut att ge klartecken var Martin Dahlberg, som tidigare tränat Hagundas JAS-lag och de senaste fem åren har han varit huvudtränare i Björklinge i division I. Nu är det även klart med ytterligare namn.

Ny huvudtränare nästa säsong blir Niklas Johansson, ett välbekant ansikte i Uppsala då han tidigare tränat bland annat Sirius herr och dam i SSL. Och ytterligare en assisterande tränare är också klar i form av Rikard Ulriksson, som kommer närmast från ett uppdrag i Sirius juniorverksamhet. Han har även vunnit guld med Upplandslaget pojkar -04.

Fördelningen är som så att Nicklas Johansson är huvudtränare, Martin Dahlberg kommer fokusera mycket på det taktiska och video medan Rikard Ulriksson kommer fungera som matchcoach och ha ett fokus på människan bakom spelaren. Den nya trion träffade laget för första gången den här veckan.

– Att hoppa på det här uppdraget och vara tillbaka på toppnivån inom innebandy känns väldigt inspirerande. Det var väldigt kul att träffa laget och börja bilda sig en uppfattning om gruppen, jag ser verkligen fram emot det vi har framför oss, säger Niklas Johansson, som även kallas ”Nicko”.

Hagunda sportchef Nikola Marincic är glad över att ha säkrat dessa herrars påskrifter för kommande säsong.

–  Det känns otroligt skönt att vi äntligen landat den här ledarstaben som erbjuder så många möjligheter för våra spelare. Niklas har med sina breda erfarenheter av både med- och motgång massor av nycklar att ta med sig. Martin är en oerhört noggrann coach som älskar taktik, analys och statistik och Rikard erbjuder aktiv coachning, kravställning och har med sin yrkeserfarenhet en bred kunskap i hanterandet av människan. Ledarstaben känns balanserad, driven och tillför massor av energi till truppen.