Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Kevin Ahlholm tror på en målrik match mot AIK på lördag

30 september 2022 10:12

På lördag 1/10 kl.15.00 drabbar Hagunda IF och AIK samman i IFU Arena. Ett av Hagundas nyförvärv inför denna säsong, Kevin Ahlholm, intervjuas inför matchen.


Hej Kevin! Du har ganska nyligen flyttat till Uppsala för att spela med Hagunda IF i SSL. Hur känns det att flytta hemifrån, byta stad och byta lag?
Hej! Jag har landat bra i Uppsala! Jag har kommit in i alla rutiner, trivs bra i lägenheten och med nya jobbet och så flyttade min flickvän hit för några veckor sedan, så det känns bra. Laget kände jag redan lite från förra säsongen och visste när jag skrev på att jag skulle hamna i ett skönt gäng, vilket gjorde hela flytten enklare.

Vad är de största skillnaderna mellan att spela med HIF i SSL och att spela i din moderklubb Nacka?
Som jag sagt tidigare så är kvaliteten och tempot såklart den största skillnaden i och med att jag gick från div 2 till SSL. Sen är det ju en helt annan proffesionalitet både på och utanför planen här i Hagunda eftersom vi spelar i SSL.

Utifrån sett känns det som att du har inlett säsongen riktigt bra. Hur skulle du själv betygsätta din insats hittills?
En stark 4/10! Jag är inte helt nöjd med min inledning. Jag vet att jag kan tillföra mer och har några nivåer till i mig och jag behöver visa det, förhoppningsvis redan nu på lördag!

På lördag 1/10 kl.15 är det match mot AIK i IFU Arena. Vad är ditt intryck av AIK hittills?
De känns hungriga, med all rätt! Det är något som behövs när man kommer som nykomling. Sen spelar de mycket på chans och slänger iväg långbollar, vilket de är bra på och de har några väldigt bra lirare som kan hitta på både det ena och det andra.

Vad tror du om matchen och hur ska vi spela för att vinna på lördag?
Jag tror att det kommer bli en målrik och rolig match. För att vi ska gå ut som segrare behöver vi framförallt undvika att få kontringar emot oss. Gör vi det och har koll på deras långbollar så blir det tre poäng till oss.

Vilken spelare i HIF tror du kliver fram och tar en avgörande roll?
Jag tror på Bachi! (Matyas Bachmaier, reds anm.) Han har visat vad han går för och har gjort det riktigt bra de senaste veckorna och kommer att vara fortsatt viktig för oss.

Stort tack Kevin och lycka till på lördag!

Matchen spelas på lördag 1/10 kl.15.00 i IFU Arena Köp biljetter via: https://hagundaif.ebiljett.nu/ Det går att äta mat på Terrassen och Balkongen från kl.13.30. Läs här vad som serveras och hur maten bokas: https://www.hagundainnebandy.se/artikel/w15cal8lv-3fcjl1/spannande-match-mot-aik-pa-lordag-1-10-boka-mat-och-biljetter