Torsdag
30 Dec 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 1 match
Onsdag
02 Feb 1 match
Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

Roos signar nytt: "Stortrivs i föreningen"

4 juni 2022 16:24

Backen Erik Roos är klar för en fjärde säsong i Hagunda IF.


Bjursås stolthet blir Hagunda trogen. Backen Erik Roos kom till Hagunda IF efter att ha gått riksinnebandygymnasiet i Umeå. Tyvärr åkte han på en svår knäskada i sin första seriematch för klubben, men han har krigat sig tillbaka på ett formidabelt vis, mycket tack vare sin fantastiska inställning till sporten. Förra säsongen inledde han mestadels på bänken men mot slutet av säsongen fick han känna på SSL-spel och fick successivt mer speltid. Då visade han sig vara nyttig som rollspelare, inte minst i boxplay där han älskar att offra sig för laget. Erik är också en fantastiskt ambassadör för Hagunda med sitt sätt att vara, sin träningsvilja och sin förmåga att sätta laget före jaget.

**Hur känns det att bli kvar i Hagunda ännu en säsong? ** – Det känns väldigt roligt och inspirerande. Jag stortrivs i laget och föreningen, och när det dessutom är en säsong där jag personligen kan gå in ifrån start utan problem med skador, så känns det extra bra. Jag har nog aldrig känt mig så inspirerad inför en säsong.

Kan du nämna några höjdpunkter från dina säsonger i HIF? – Den absoluta höjdpunkten var såklart när vi kvalade upp till SSL – det var en helt magisk känsla. En personlig höjdpunkt var när jag gjorde min första match efter min andra korsbandsskada, utan knäskydd.

**Vad har du för förväntningar på kommande säsong? ** – Mina förväntningar är höga och positiva. Tillsammans kommer vi ta kliv efter kliv nu under försäsongen, och sedan i september komma ut som ett extremt sammansvetsad lag som kommer vara väldigt jobbiga att möta. Vi har en trupp iår där alla är väldigt fokuserade och hungriga, och det kommer man se på planen.

Sportchefen Erik Jällrud kommenterar förlängningen:

– Det känns kul att Erik vill fortsätta sin satsning hos oss, i honom får vi en defensiv rollspelare som även med sitt sätt att vara i laget bidrar väldigt mycket till den träningskultur vi vill bygga i Hagunda.