Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Uppsala Bärgningstjänst hoppas att publikstödet ger extra kraft i derbyt

4 oktober 2022 20:51

Uppsala Bärgningstjänst är matchvärdar vid fredagens derby mot Storvreta IBK och vi fick en intervju med dem inför matchen.


På fredag den 7/10 kl.19.00 spelas säsongens första SSL-derby i IFU Arena då Hagunda IF och Storvreta IBK drabbar samman. Redan kl.17.30 börjar Pregame med mat (buffé eller hamburgare), dryck, livemusik och trevligt umgänge. Biljetter och mat bokas via https://hagundaif.ebiljett.nu/

Uppsala Bärgningstjänst AB, som är en av Hagundas huvudpartners, är matchvärd på fredag. Precis som namnet säger är det ett bilbärgningsföretag där Dennis Thorsén är ägare, VD och tungbärgarspecialist. Dennis har i princip vuxit upp i en bärgningsbil då hans far drivit bärgarföretag sedan 1985.

Hej, kan ni berätta lite mer om er verksamhet?
Våren 2014 var det dags att stå på egna ben och då grundades Uppsala Bärgningstjänst. Sedan dess har det rullat ofantliga mil i de röda bilarna, då vi utför mer än 10 000 uppdrag per år fördelat på bärgningar, bilflyttar, starthjälper , däckbyten, lossdragningar, maskinflyttar och mycket, mycket mer. Ingen bil är för stor eller för liten för oss. Dygnet runt, årets alla dagar finns vi till din hjälp

Vad har ni för förväntningar på derbyt mot Storvreta?
Vi hoppas på en bra fight där Hagunda visar att de hör hemma i SSL

Har ni något tips på hur Hagunda ska besegra Storvreta på fredag?
Vi hoppas att publikstödet och hemmaborgen hjälper herrarna att få ut precis allt denna kväll!

Vem i Hagunda IF kommer kliva fram och leda laget till seger? Vi tror inte att EN spelare kommer lösa detta, utan lagmaskinen Hagunda (där vi har våra personliga favoriter) kommer att kliva fram!

Stort tack för ert stöd till Hagunda IF och vi ses på fredag!