Lördag
16 Mar 1 match

Hagunda fick en innebandylektion i Kalmar

3 december 2022 17:23

Hagundas herrar fick en rejäl lektion på bortaplan mot Kalmarsund under lördagseftermiddagen. Det var framför allt de första 13 minuterna och de sista 20 minuterna där försvarsspelet var under all kritik, samtidigt som Kalmarsund var vansinnigt bra och målen därmed rasade in.

De övriga 27 minuterna, mitt i matchen, var bra från Hagundas sida och den delen av matchen vann Hagunda med 3-2. Tyvärr låg man under med 4-0 efter de första 13 minuterna och förlorade de sista 20 minuterna med 8-1… Slutresultatet blev därmed förkrossande 14-4 till Kalmarsund.

Om vi ska försöka hitta några ljuspunkter i matchen, så var det som sagt att spelet i mitten av matchen var riktigt bra och att Emil Eriksson var tillbaka efter skada och gjorde sitt första SSL-mål i Hagunda IF.

Hagunda har ett tufft spelschema framför sig och möter serieledande Växjö IBK på onsdag 7/12 kl.19.00 i IFU Arena. Därefter väntar en intressant bortamatch mot Thorengruppen den 11/12 innan giganterna IBF Falun kommer till IFU Arena lördagen den 17/12 kl.14.00.