Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Isak Bengtsson hoppas kunna visa vägen mot Pixbo

29 december 2021 10:09

På torsdag 30/12 kl.19.00 spelar Hagundas herrlag match mot Pixbo i IFU Arena. En av de spelare som verkligen varit framträdande i Hagunda IF denna säsong är Isak Bengtsson och vi fick en intervju med honom inför matchen.


**Hej Isak! Du har haft en fantastisk säsong hittills och redan gjort fler poäng än du gjorde på hela förra säsongen i Allsvenskan. Hur kommer det sig att det gått så bra? **

Först och främst, tack för de fina orden! Varför det har gått såpass bra vet jag inte exakt, skulle gissa att det är blandning av att jag känner mig i väldigt bra form fysiskt och att jag är full av självförtroende ute på planen, sen har jag fantastiska spelare runtom mig som gör allt mycket enklare!

Ni är vana vid att vara ett topplag i Allsvenskan, men i SSL handlar det istället om att kriga till sig poäng för att hänga sig kvar i serien. Vad är det som skiljer lagen i SSL från lagen i Allsvenskan?

En stor skillnad skulle jag säga är det taktiska, de flesta lagen har väldigt många rutinerade spelare som är skickliga och spelar väldigt smart. Vi blir även väldigt hårt straffade från våra misstag, mycket hårdare än i allsvenskan.

Ni var rejält nederlagstippade inför säsongen, men har redan tagit fler poäng än vad t.ex Innebandymagazinet trodde att ni skulle göra på hela säsongen. Hur tycker du att Hagundas säsong har varit hittills?

Jag tror det faktum att vi var såpass nederlagstippade har varit lite extra tändvätska och något som fått oss att vilja motbevisa alla ännu mer. Utifrån det perspektivet har säsongen än så länge varit väldigt lyckad, men jag vet att vi har mer att ge och att vi hade kunnat tagit några fler poäng än vi har för tillfället. Men i det stora hela tycker jag vi har gjort det bra hittills och vi har gjort några riktigt bra matcher!

På torsdag väntar match mot Pixbo, som slog Storvreta i förra omgången. Hur tror du att matchen kommer att utveckla sig?

Jättesvårt att säga hur matchen kommer utvecklas, men jag skulle gissa på en jämn match där det är små marginaler som kommer att avgöra i slutändan.

Vem i Hagunda kommer att kliva fram mot Pixbo? Någon som jag tror kommer kliva fram är min kära vän Adam som alltid är hetast på alla träningar och som nu är otroligt spelsugen efter att ha missat matchen mot Kalmarsund. Sen hoppas jag såklart att jag själv kommer kliva fram och göra en bra insats.

Stort tack Isak och lycka till framöver! Boka era biljetter till matchen via https://hagundaif.ebiljett.nu/