Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inget är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid!

16 september 2021 12:13
Huvudpartner

Nu kan vi även presentera EAAB som en av Hagunda IF's huvudpartners säsongen 2021/22! EAAB har varit föreningens största sponsor under väldigt många år och har en mycket stark koppling till Hagunda IF.


Det finns få personer som har ett större Hagundahjärta än EAAB's vd Kristofer Angerstig och han har spelat en mycket stor roll i Hagunda IF's resa till toppen av seriepyramiden!

Kristofer var med i tidernas begynnelse då Hagunda IF's innebandysektion skapades och han var ordförande för sektionen under två år. Han var även en av de starkast drivande krafterna för att dra igång en stor och bred ungdomsverksamhet inom innebandysektonen och tillsammans med Petter Kampe drog han ihop tillräckligt mycket pengar för att Hagunda IF skulle kunna köpa in en sarg till Vänge Sporthall.

Vi fick en intervju med Kristofer Angerstig inför säsongen 2021/22:

Hej Kristofer! Kan du berätta lite om EAAB och din koppling till Hagunda IF och Hagundabygden? Entreprenörskap och viljan att våga ligger i blodet hos en Angerstigare. Min pappa Allan sa alltid ”inget är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid” och uppmuntrade oss bröder att ta oss ut på okänd mark.

Denna egenskap drev oss tillsammans med likasinnade i Hagunda att bland annat bygga upp tennissektionen med fina tennisbanor på 80-talet, oförglömliga turneringar och resor till Stockholm Open.

Lite senare, början av 90-talet, var det dags att dra igång innebandysektionen och skaffa sarg mm. Visionerna har alltid varit drivkraften för mig, att drömma om det omöjliga. Faktiskt så dagdrömmer jag en hel del, min kära fru frågar ofta ”var är du nu”, hon vet att svaren kan vara väldigt spännande. I somras, exempelvis, så sköt min dotter Naomi den avgörande straffen för Hagundas damer då vi vinner SM-guld samma år som herrarna.

EAAB startade vi 2014 och vi hade initialt inget annat än oss tre i företaget, jag, Daniel och Magnus. Men, vi hade troligtvis de tre vassaste personerna på var sitt område i byggbranschen. Vi visste att vi skulle lyckas, det fanns liksom ingen annan utväg! Idag har vi utvecklats till en av Uppsalas viktigaste aktörer inom samhällsbyggnad och bygger för närvarande samtliga upphandlade förskolor åt Uppsala kommun Skolfastigheter.

Varför har ni valt att stötta Hagunda IF under säsongen 2021/22? Att ge tillbaka till den förening som lärt mig så mycket, från Bertil Simonsson ”du orkar alltid lite till” i terrängspåret till Anders Källströms serveinstruktioner ”håll ut, med övning så blir det bättre” vid tennisplanen, är en självklarhet för mig. Var och en, bidrar vi på olika sätt.

Vad har du för förväntningar på säsongen för damlaget och herrlaget? Damerna behöver avancera till Allsvenskan denna säsong och Herrarna måste nu hitta en trygg SSL nivå, för att kunna ta nästa steg.

Är det något särskilt du ser fram emot? Herrarnas derby mot de ca tio föreningar som Sirius är en sammanblandning av och damernas mot Teknologerna. Givetvis är inramningen i A-hallen med mat och fest något vi också ser fram emot.

Är det något du vill hälsa alla hiffare? Inget är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid, som pappa Allan alltid sa.