Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Derby mot Storvreta ikväll!

2 februari 2022 15:00

För första gången någonsin står Hagunda IF som hemmalag i ett SSL-derby och det blir svårast tänkbara motstånd, då serieledande Storvreta IBK står för motståndet.


Derbymatcher i innebandyns högsta liga har under många år dragit fulla hus till Fyrishov och IFU Arena och stämningen har varit hög. Denna säsong är annorlunda på flera sätt och den riktigt roliga och positiva förändringen är att Hagunda IF nu är ett av de lag som är inblandade i derbymatcher i SSL. Tyvärr har säsongen dock fortsatt att präglas av Covid-19 pandemin som kraftigt har begränsat publiktillströmningen.

När Hagunda IF för första gången är hemmalag i ett SSL-derby gör restriktionerna att endast varannan rad i IFU Arena får användas, det måste finnas två tomma stolar mellan varje sällskap och det får maximalt vara 500 åskådare på läktaren. Dessa 500 platser är redan bokade och det är således "fullsatt" under dessa förutsättningar.

Observera att biljetter som bokades till tidigare datum för matchen inte är giltiga till denna match. Alla tidigare köpta biljetter är återbetalda via AXS.

Matchen visas dock på både unt.se och sportexpressenplay.se och ni hittar matchen här: https://unt.se/sport/hagunda https://www.sportexpressenplay.se

I Hagunda IF saknas fem spelare från truppen av olika anledningar. Två spelare har Covid-19, en spelare är skadad och det senaste nyförvärvet på dubbellicens, Emil Hedström, har match med KAIS Mora och kan därmed inte delta i derbyt. Emrick Wiggur, som är inlånad från Storvreta IBK kommer inte heller att spela matchen, efter överenskommelse mellan klubbarna.
Däremot är Niklas Wik åter spelklar, efter en lång rehab-period, vilket är riktigt kul.

I Storvreta verkar Rasmus Sundstedt missa matchen på grund av skada, men i övrigt rapporteras det att Storvreta har ordinarie trupp.

Storvreta kommer till kvällens match med starkt självförtroende efter fem raka segrar, som har givit dem förstaplatsen i serien för tillfället. I den senaste matchen besegrade man Falun efter straffläggning.

Matchen drar igång klockan 19.00 i IFU Arena!