Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Uppsala Bärgningstjänst vill vara med och skapa folkfester igen!

29 november 2022 12:00


Uppsala Bärgningstjänst är en av Hagundas huvudsponsorer under säsongen 2022/23 och de har visat ett härligt engagemang för Hagunda och var till exempel matchvärd för derbyt mot Storvreta. Dennis Thorsén är ägare, VD och tungbärgarspecialist i företaget och finns i princip alltid på läktaren när Hagundas herrlag har hemmamatch.

Hej, kan ni berätta lite mer om Uppsala Bärgningstjänst?
Vi är ett bilbärgningsföretag som utför mer än 10.000 uppdrag per år. Våra bilar rullar alla dagar i veckan, dygnet runt, från södra Stockholm till Gävle i norr. Vi trafikerar flera gånger i veckan Öregrund, Östhammar, Hallstavik, Norrtälje och andra orter längs kusten och de som bor i Vänge, Järlåsa, Heby och Enköping ser nog våra bilar allt som oftast dag som natt.

Inget jobb är för stort eller för litet för oss inom bil, buss eller lastbilsbärgning. Vår bilflotta innefattar allt från servicebil (för bland annat starthjälper, mindre reparationer, hjulbyten och däckpluggning) till bilbärgningsbilar och tungbärgare för de största lastbilarna med släp.

Tveka inte att ringa oss på 018 -15 00 10 om hjälp behövs! Uppger ni Hagunda blir vi extra glada!

Hur kommer det sig att ni har gått in som huvudpartner till Hagunda IF?
Uppsala Bärgningstjänst har stöttat Hagunda under några säsonger, men först i år tog vi steget upp till huvudsponsor. Efter de tuffa pandemiåren vill vi ju såklart vara med och göra innebandyn till en folkfest igen, vem älskar inte Uppsaladerbyn? Vi vill ha underhållande, roliga och jämna matcher där Hagunda vinner till slut och där herrarna lyckas ta en slutspelsplats!