Torsdag
30 Dec 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 1 match
Onsdag
02 Feb 1 match
Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

Alvinder klar på lån: "Känns extremt kul"

19 januari 2022 10:17

Den mycket meriterade Joakim Alvinder är klar för spel i Hagunda IF kommande fyra matcher.


Joakim Alvinder behöver knappt någon presentation.´ I Uppsala har han underhållit publiken länge och väl med sin smått unika spelstil och han har bland annat fyra SM-guld i bagaget. Inför den här säsongen valde han att trappa ner elitkarriären och spela i Teknologerna i division I. Där har han dock fortsatt visat upp en hunger och kanske till och med spelat sin bästa innebandy på ett par säsonger.

Den publikfriande centern/forwarden kommer nu att hjälpa Hagunda IF i de kommande fyra matcherna. Efter dessa fyra matcher återvänder han till "Tekno" som av allt att döma kvalar till Allsvenskan senare i vår.

Hemsidan fick en pratstund med Alvinder efter tisdagskvällens träning som var den första han genomförde med laget.

Hej Jocke, hur känns detta för dig?

– Det känns jättebra. Jag är taggad på att få hjälpa Hagunda att klara kontraktet och det känns extremt kul att få lira några matcher i SSL igen! Så jag tackar Hagunda och Tekno som låter mig få den här chansen!

Vad hoppas du bidra med?

– Jag kommer in med erfarenhet till laget som är ungt och har gjort ett bra år. Nu vill jag försöka hjälpa flera spelare att växa och bidra till att Hagunda-familjen får spela i SSL även nästa år.

Du har ett förflutet i Hagunda och spelade här innan din karriär tog fart på allvar och du presenterade dig för hela innebandy-Sverige. Hur känns det att åter få dra på HIF-tröjan och denna gång dessutom i SSL?

– Hagunda var den förening som tog in mig efter ett struligt år med skador och dylikt. Jag fick komma till ett ungt lag och blev behandlad väldigt bra. Jag säger än i dag att tiden i Hagunda är bland det roligaste jag gjort i min karriär! Att nu få chansen att komma tillbaka och spela med HIF i SSL... wow!

Sportchefen Erik Jällrud är nöjd med detta tillskott till truppen:

– "Jocke" är en erkänd kvalitetsspelare på den här nivån och kommer in med rutin, fart och spetsegenskaper. Vi vill också tacka Tekno som möjliggjorde denna lösning.

Alvinder är spelklar redan ikväll mot Linköping och kommer därefter medverka i matcherna mot Jönköping, Djurgården och Mullsjö innan han återvänder till Tekno från och med sista januari.