Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Anton Törngren, Jonas Eriksson och Marcus Ström lämnar Hagunda IF’s herrlag

17 april 2022 19:32


Målvakterna Anton Törngren och Jonas Eriksson kom till Hagunda IF från Rosersbergs IK respektive Alunda IBF inför Hagundas premiärsäsong i SSL.

Tillsammans med Hampus Bodin utgjorde de en riktigt stark målvaktstrio där alla tre konkurrerade om platsen i startuppställningen. Både Anton och Jonas gjorde mycket starka insatser under försäsongen och visade stora kvalitéer. Båda två är lugna och trygga målvakter som ger stabilitet i försvaret. När serien väl drog igång var det dock Hampus Bodin som blev tränarnas förstaval mellan stolparna och även om både Anton och Jonas fick chansen att starta några matcher blev speltiden begränsad.

Vänsterforwarden Marcus Ström värvades in till Hagunda IF från Täby FC när säsongen precis hade inletts och övergången blev officiell precis efter premiärmatchen mot Linköping. Med Marcus fick Hagunda IF in en hårt arbetande forward med en mycket bra fysik. Marcus är även en spelare med målsinne, men det tog lite tid innan målskyttet lossnade i den tuffare omgivningen i SSL. Till slut blev det ändå 3 mål och 2 assist och dessutom mängder av löpmeter och en härlig inställning i alla lägen.

Vi riktar ett stort tack till Anton, Jonas och Marcus för denna säsong där de hela tiden gav 100% på träningar och matcher och var väldigt uppskattade lagkamrater! Lycka till framöver!