Torsdag
30 Dec 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 1 match
Onsdag
02 Feb 1 match
Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

Boka biljetter till derbyt mot Storvreta den 9/1

5 januari 2022 15:20

Söndagen den 9/1 kl.16.00 spelas nästa derby i SSL då Hagunda IF och Storvreta IBK drabbar samman i IFU Arena. Det är en viktig match för båda lagen och vi hoppas på en jämn och spännande kamp.


Efter att Storvreta tog över Uppsala Citys plats i toppen av seriepyramiden har Hagundas och Storvretas herrar levt olika liv i innebandyhierarkin. Efter många års hårt slit har nu även Hagunda tagit sig till SSL och får därmed chansen att mäta sina krafter mot ett av världens bästa innebandylag.

När lagen möttes första gången denna säsong var det Storvreta som var hemmalag och de gjorde processen kort med Hagundas färska SSL-lag. Sedan dess har Hagunda vuxit in i SSL-kostymen allt mer och när det är dags för returmöte finns goda förhoppningar om att laget ska kunna ge Storvreta en rejäl match.

Årets upplaga av SSL är extremt jämn och mellan serieledande Mullsjö och 10:e placerade Helsingborg skiljer bara sex poäng. Det är ändå något överraskande att Storvreta återfinns först på 6:e plats i tabellen och om Växjö vinner sin uppskjutna match mot Sirius är Storvreta bara en poäng över slutspelssträcket. Samtidigt har de bara fyra poäng till serieledning, så därmed är alla poäng väldigt viktiga för Storvreta just nu.

Hagunda kämpar i första hand för att hålla sig kvar i SSL och ligger precis ovanför nedflyttningsträcket. Marginalen är i dagsläget nio poäng till jagande Sirius, men varje poäng är ändå livsviktig för HIF i jakten på nytt kontrakt.

Det blir därmed en spännande uppgörelse i IFU Arena på söndag då lagen ska göra upp om poängen.

Coronarestriktionerna gör att vi endast kommer använda varannan rad i arenan och att det måste vara två tomma stolar mellan alla sällskap. Därmed kommer publikantalet bli ordentligt begränsat och om ni vill se matchen är det hög tid att boka biljetter!

Alla åskådare över 18år måste även uppvisa covidpass och legitimation för att få se matchen.

Ni bokar biljetter till matchen på https://hagundaif.ebiljett.nu/ Hagundasupporters bokar i första hand platser på sektionerna H, J, K, L eller M medan Storvreta har fått sektion D för sina supporters.