Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Derby och innebandyfest den 7/10 - Biljetter, pregame, mat

2 oktober 2022 19:23

På fredagen den 7/10 kl.19.00 spelas säsongens första Uppsaladerby i SSL när Hagunda IF ställs mot Storvreta IBK i IFU Arena. Vi hoppas att det ska bli en härlig innebandyfest både före och under matchen där alla innebandyentusiaster i Uppland kan träffas, mingla, umgås och se bra innebandy.


Vi vill verkligen att derbymatcherna i SSL ska bli "happenings" där man träffas och umgås med andra innebandyentusiaster och att det blir ett tillfälle att umgås med nya och gamla innebandybekanta.

För att skapa ännu mer stämning och drag har Hagunda IF och Storvreta IBK gemensamt beslutat att satsa på ett trevligt Pregame och att ha Storvretasektioner och Hagundasektioner på läktaren.

PREGAME med livemusik
Vi kommer att använda både Restaurangen och Terrassen för Pregame och vi hoppas att många av er kommer och äter och dricker gott samt umgås inför matchen, så det blir ett härligt innebandymingel och innebandyfest!

Storvreta kommer ha sin supportersamling på Terrassen, medan Hagunda har sin supportersamling i restaurangen. Neutrala åskådare har fritt val mellan restaurangen och Terrassen och det är naturligtvis fritt fram även för lagens supportrar att röra sig fritt mellan dessa två platser

Vi kommer att ha livemusik i restaurangen, med duon ”Si och så”.

Under Pregame kan man äta buffé eller Arenaburgare, men man är naturligtvis välkommen att bara ta något att dricka, eller att bara komma och mingla.

MAT
IFU Arena serverar en mustig buffé eller bara en Arenaburgare (utan pommes frites). Maten bokas på biljettsidan och behöver bokas senast 1 dygn i förväg: https://hagundaif.ebiljett.nu/

Buffé
Amerikainspirerad buffé med pulled pork, klyftpotatis, coleslaw, sallad och diverse goda såser Pannkaksbuffé. Vuxna 135kr Ungdomar (12-15år) 95kr Barn (3-11år): 75kr

Arenaburgare + dryck
Arenaburgare med Carlsberg export: 99kr Arenaburgare med läsk: 69kr

BILJETTER och SEKTIONER Neutrala åskådare väljer i första hand sektionerna A, D, E, F, L eller M

Storvreta har sektionerna C, D och O för sina anhängare, medan Hagundas anhängare i första hand helst väljer sektionerna H, J och K. På sektionerna O och H har vi även särskilda ”supporterbiljetter” som endast kostar 99kr.

Naturligtvis får man som Storvreta- eller Hagundaanhängare sitta även på andra sektioner, men vi vill gärna ha lite läktarkamp förutom kampen på planen.

Neutrala åskådare får sitta var ni vill, men undviker gärna sektionerna C,D,O, H och J så länge det finns andra platser.

Boka platser på: https://hagundaif.ebiljett.nu/

Priser:
Vuxna (från 16år): 119kr
Supporterbiljett: 99kr
Ungdomar (8-15år), studenter och pensionärer: 70kr
Barn (0-7år): Gratis
Plats på Balkongen: 145kr