Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Alla i laget är otroligt laddade!

20 september 2022 16:24

Hagundas herrlag är äntligen tillbaka i IFU Arena där man möter Mullsjö AIS på onsdag 21/9 kl.19.00. Förra årets premiärhjälte Adam Nilbrink och resten av laget är riktigt laddade för en härlig hemmapremiär.


Hagundas herrlag var starka i IFU Arena under förra säsongen och tog 12 av sina 18 poäng inför Hagundapubliken, även om en av vinsterna var en ”bortamatch” mot Sirius där Hagunda ändå dominerade på läktaren.

Imorgon, onsdag 21/9, är det äntligen dags för en ny hemmamatch för Hagunda i världens bästa innebandyliga! Denna gång är det Mullsjö AIS som står för motståndet och det blir naturligtvis en tuff nöt att knäcka, men Hagundas trupp ser starkare och bredare ut denna säsong och det är många unga och spännande spelare som förhoppningsvis blommar ut rejält under säsongen.

Även om det blev förlust på bortaplan mot Linköping fanns det en hel del positiva delar att ta med sig och under två av tre perioder spelade man bra och helt jämt med hemmalaget. ”Trots förlust borta mot Linköping i seriepremiären så tyckte jag att vi gjorde en godkänd insats”, säger Hagundas backgigant Adam Nilbrink, som också ser positivt på framtiden. ”Vi går ner oss i mitten av matchen och Linköping straffar oss hårt tyvärr, men nu är det tätt emellan matcherna vilket gör att vi inte behöver vänta så länge på att få chans till revansch.”

Hur ska ni göra för att besegra Mullsjö? "Vi behöver vara lite jämnare över tre perioder, effektivare i anfallszon och starkare i duellspelet. Jag vet att alla i laget är otroligt laddade på hemmapremiär och på att ta våra första poäng för säsongen!"

Förra hemmapremiären gjorde du fyra mål i segermatchen mot Linköping. Kan vi förvänta oss något liknande imorgon? "Jag kommer göra mitt yttersta men det viktiga är såklart att vi tar poäng, sedan är det obetydligt hur och vem som gör målen."

Hur tycker du att årets trupp ser ut och hur är känslan inför säsongen? "Vi har en mycket ung och spännande trupp med många olika spelartyper som passar perfekt tillsammans. Det finns en otrolig potential i truppen och jag tror stenhårt på oss."

Matchen inleds kl.19.00 på onsdag och biljetter kan ni boka via https://hagundaif.ebiljett.nu/

Redan kl.17.00 öppnar serveringen med mat och dryck och omkring 17.45 drar det även igång underhållning med trubadur Jimmy Brånn.

Maten måste förbokas senast på tisdag kväll via denna sida: https://cloud.caspeco.se/public/webBooking?system=se_ifuupp&unitId=15&sectionIds=6 _(går tyvärr ej att länka, så ni får kopiera och klistra in i webläsaren)

Detta serveras: Örtig gryta på fläskfilé och rökt fläsk serveras med ris Pannkaksbuffé med sylt och grädde Pris från 16 år 135.- Pris 12-15 år 95.- Pris 3-11 år 75.-_

För er som inte kan se matchen live sänds den på UNT: https://unt.se/sport/innebandy/artikel/hagunda-moter-mullsjo-i-hemmapremiaren/rxx5072r och på Expressen: https://www.sportexpressenplay.se/