Lördag
17 Dec 1 match
Måndag
26 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Fredag
20 Jan 1 match
Onsdag
01 Feb 1 match
Söndag
12 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Onsdag
01 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match

Följ med till bortamatchen i Falun!

7 mars 2023 08:20

Nu återstår det bara en omgång av SSL och Hagunda ställs mot IBF Falun på bortaplan på lördag 11/3 kl.16.00. Hagunda ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket, en poäng före Dalen på nedflyttningsplats och på samma poäng som AIK på 11:e plats. Allt kommer därmed att avgöras i sista omgången och då vore det härligt att vara många hiffare på läktaren i Falun


På lördag 11/3 kl.16.00 spelar Hagunda IF's herrar bortamatch mot de Svenska mästarna IBF Falun i Guide Arena och det är egentligen ganska surrealistiskt och häftigt att Hagunda IF konkurrerar på den nivån.

Att en liten landsortsförening som Hagunda IF har lyckats ta sig upp till Sveriges högsta serie i en av Sveriges största idrotter är ett litet mirakel!
Det är många fantastiska människor som har bidragit till denna utveckling under innebandysektionens 32-åriga resa från division 6 till SSL och jag hoppas att alla som någon gång varit engagerade i Hagunda IF, stöttat som sponsorer eller som supporters känner stolthet och delaktighet oavsett hur säsongen slutar.

Herrlaget har totalt sett gjort en bra säsong och tagit 20 poäng, vilket är två poäng mer än förra säsongen. Under slutspurten av säsongen har man verkligen spelat bra och varit otroligt nära att ta fler poäng, vilket definitivt hade varit välförtjänt.

Det vore nu härligt att få avsluta säsongen tillsammans med ett stort antal hiffare på läktaren i Guide Arena!
Skulle allt gå vår väg och vi klarar oss kvar i SSL vore det fantastiskt att få fira det tillsammans med massor av hiffare i Falun.
Om allt skulle gå mot oss och det slutar med nedflyttning till Allsvenskan så förtjänar laget allt stöd och alla hyllningar som vi kan ge under den sista matchen.

Biljettpriser: Mat (burritos) + dryck (öl/vin/alkoholfritt) + matchbiljett för 169kr. Vuxna 110kr - men man kan gå 2 för 1 ! Ungdom (6-16år): 30kr - men man kan gå 2 för 1 ! Pensionär/Student: 55kr- men man kan gå 2 för 1 ! Serviceavgifter tillkommer Om ni vill följa med och se matchen måste ni maila [email protected] senast på torsdag kväll.