Torsdag
30 Dec 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 1 match
Onsdag
02 Feb 1 match
Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

På onsdag 15/12 drar SSL igång igen!

8 december 2021 09:24

Efter ett långt speluppehåll med dam-VM och herr-VM börjar suget efter SSL-innebandy bli stort och på onsdag den 15/12 kl.19.00 är det äntligen dags igen!


Hagundas herrlag har inte spelat någon match sedan den 23/11 då de förlorade en mycket jämn batalj mot FC Helsingborg på hemmaplan. Nu "tjuvstartar" man SSL genom att spela den uppskjutna matchen mot Växjö IBK redan på onsdag 15/12 kl.19.00. Hemmamatchen mot Växjö skulle egentligen ha spelats redan den 7:e november, men eftersom Växjö spelade final i Svenska Cupen den 6/11 fick matchen flyttas fram.

Inför säsongen var det många som tippade att Växjö skulle vara ett topplag i SSL och de inledde även säsongen på ett fantastiskt bra sätt. De vann 3 av sina 4 första matcher i SSL och imponerade stort i Svenska Cupen där de slog ut Lagan, Kalmarsund, Helsingborg och Dalen på sin väg till finalen. I finalen besegrade man Pixbo via ett spännande straffdrama och blev därmed svenska cupmästare säsongen 2021/22. Möjligen hade framgångarna i cupen en viss negativ påverkan på resultaten i SSL, för efter den flygande starten gick det tyngre och Växjö förlorade fyra raka matcher i serien. Alla dessa förluster kom dock i väldigt jämna tillställningar där det var små marginaler som avgjorde.

Innan VM-uppehållet tog Växjö dock en viktig seger i sudden death mot Pixbo. Till den matchen gjorde även Adam Nilsson debut i Växjö, efter skadebekymmer i säsongsinledningen, och inledde sin SSL-karriär med att göra ett äkta hattrick i sista perioden då Växjö gick från 3-6 till 6-6. Adam Nilsson kommer senast från Strängnäs IBK och vi har därmed fått stifta bekantskap med denna duktiga anfallare vid ett flertal gånger tidigare.

För att kunna gå på onsdagens match mot Växjö måste man kunna visa upp ett giltigt covid-pass i entrén. Biljetter skaffar ni via denna länk: https://hagundaif.ebiljett.nu/ Om ni vill avnjuta en god middag på Terrassen/Balkongen innan matchen bokar ni det här: https://cloud.caspeco.se/public/webBooking?system=se_ifuupp&unitId=16