Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Intervju med Felix Abrahamsson inför onsdagens match mot Djurgården

25 januari 2022 17:05

På onsdag 26/1 kl.19.00 spelas en av säsongens absolut viktigaste matcher för Hagunda IF när Djurgårdens IF kommer på besök till IFU Arena. En av Hagundas mest framträdande spelare, Felix Abrahamsson, intervjuas inför matchen.


Matchen mellan Hagunda IF och Djurgårdens IF är en riktig sexpoängsmatch i striden om förnyat SSL-kontrakt där bortalaget Djurgården är nästan tvingat att vinna för att hålla SSL-drömmen vid liv. Boka biljetter till matchen via: https://hagundaif.ebiljett.nu/

En av de spelare i Hagunda IF som har varit mest framträdande i det offensiva spelet är Felix "Bullen" Abrahamsson, som trots sin ungdom gör sin sjätte säsong i Hagundas herrlag. Hittills har det blivit 17 poäng (10+7) på 14 matcher för Felix och vi fick en intervju med honom inför onsdagens match.

Hej Felix! Hur tycker du att det har varit att spela i SSL? Är det ungefär som du hade tänkt dig?

-Det är kul! Det blev lite monotont att möta i princip samma lag, gå till kvalspel och köra repeat nästa år säsong efter säsong i Allsvenskan. Det är kul att få möta lite andra lag, känna på högre tempo och se hur man kan prestera på högsta nivån.

På onsdag väntar en spännande match mot Djurgården, som möjligen kan avgöra striden om förnyat SSL-kontrakt. Hur tror du att matchbilden kommer att se ut?

-Jag tror att vi kommer se två lag som inte vill göra misstag och som väljer det säkra före det osäkra. Om man vill se sambalir blir det nog fel match att kolla på.

Vem i Hagunda tror du kliver fram och avgör matchen?

-Adam Nilbrink kliver alltid fram när det behövs!

Slutligen måste jag fråga om du har noterat att det finns ett TikTok-konto som i ett stort antal tiktoks har hyllat dig som SSL's bästa spelare? (@floorball4life)

-Ja, jag brukar faktiskt få lite tiktoks från det kontot skickade till mig av folk i min omgivning. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort för att förtjäna den mediatiden, men det är alltid kul med uppskattning.