Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Träningsmatch mot Alligator Malans på fredag 19/8

17 augusti 2022 15:26

Efter en jämn och bra match mot de schweiziska mästarna Grasshoppers förra veckan blir det en ny match mot ett schweiziskt topplag på fredag 19/8 kl.19.30 i IFU Arena. I motståndarlaget finns dessutom en spelare med stark Uppsalakoppling och även Hagundakoppling.


Det är frivillig entré till matchen och vi hoppas att många vill spendera en fredagskväll i IFU Arena. Om någon har svårt att ta sig dit går det även att se matchen på webben, via Solidsport: https://solidsport.com/hagunda-if/games/g/jh7f7jws

Alligator Malans är ett klassiskt lag, som har blivit schweiziska mästare fyra gånger och slutade på sjätte plats i ligan förra säsongen. Genom åren har flera svenska spelare representerat klubben där den största profilen är den tidigare landslagskaptenen och flerfaldige svenska mästaren Johannes Gustafsson, som ju även har spelat en säsong i Hagunda IF (2013/14).

Under kommande säsong finns det också en del kopplingar till Uppsala och Hagunda IF i Alligator Malans. En av lagets assisterande tränare är Theodor Jonsson, som tidigare har varit juniortränare och damlagstränare i Storvreta IBK och dessutom spelar anfallaren Johannes Rönnmark i laget.

Johannes Rönnmark är fostrad i Storvreta IBK, men under säsongen 2020/21 hade han dubbellicens med Hagunda IF och spelade i Hagundas herrlag när de tog sig hela vägen till SSL. Ytterligare en koppling är att även Johannes pappa faktiskt spelade ett par säsonger i Hagunda IF's herrlag för många år sedan. Johannes är en väldigt lovande spelare som det ska bli roligt att se på planen igen på fredag.

I Hagundas trubb saknas Hampus Bodin och Adam Nilbrink, men i övrigt mönstrar vi starkast möjliga lag. Laget har fått ytterligare en vecka på sig att spela ihop sig och slipa på deltaljer och med tanke på att det såg väldigt bra ut redan vid förra veckans premiärmatch finns det stora förhoppningar om ytterligare en fin insats.