Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Woody Åkersberga skänker 5 kronor per åskådare den 23/11

6 november 2021 10:32

Woody Åkersberga var ett av de första företagen som valde att bidra till Hagunda IF's insamling till förmån för Akademiska sjukhusets barnfond.


Till matchen mot Helsingborg, tisdagen den 23/11 kl.19.00 i IFU Arena kommer att ha fri entré där flera företag och privatpersoner skänker en summa till Akademiska sjukhusets barnfond per åskådare som kommer.

Ett av de första företagen som valdre att stötta detta initiativ var Woody Åkersberga, som kommer att skänka 5 kronor per åskådare som kommer på matchen. Vi fick en intervju med dess VD Johan Stridsberg:

Hej Johan! Kan du berätta lite om Woody Åkersbergas verksamhet? Vi är ett byggvaruhus som håller till i Åkersberga och som tillhör Woody Bygghandel kedjan. Våra kunder är byggare, riksbyggare, kommun samt privatkonsumenter. Vi ser alltid till att kunna ge en bra service för våra kunder och sedan 2018 hösten har vi även ett lastfartyg för att kunna serva kunderna i skärgården.

Kan du berätta varför ni har valt att stötta insamlingen till Akademiska sjukhusets barnfond i samband med matchen mellan Hagunda IF och Helsingborg? Barn berör väl oss alla, så när vi kan hjälpa till tillsammans med andra sponsorer o göra en god gärning för barnen då ställer vi självklart upp.

Hur många åskådare tror ni att det kommer på matchen? Jag gissar på 1540 åskådare. Ju fler desto bättre!

Har ni några speciella förhoppningar kring matchen? Självklart hoppas vi på seger, där jag tippar på vinst med 7-4 där Adam Nilbrink hänger sista i tom kasse