Lördag
16 Mar 1 match

Mullsjö vann en tillknäppt match

22 september 2022 09:56

Både Hagunda IF och Mullsjö AIS hade inlett serien med varsin förlust och det syntes hur viktigt det var för lagen att vinna onsdagens möte. Båda lagen spelade tillknäppt och försiktigt, men till slut var det Mullsjö som lyckades göra målen och vann med 6-1, efter två mål i tom kasse.

Onsdagskvällen inleddes med ett annorlunda Pregame, där vi testade ett koncept med mat och livemusik i restaurangen. Det blev en trevlig tillställning och vi kommer att ha samma upplägg inför lördagens match mot IBK Dalen, men med nya musiker.

När matchen startade var underhållningen inte riktigt lika stor, eftersom båda lagen prioriterade försvarsspelet och det syntes att man inte ville släppa till kontringslägen för motståndarna. Därmed blev anfallspelet försiktigare och mer statiskt och den första perioden slutade således 0-0.

Även den andra perioden var ganska tillknäppt, men det skapades ändå lite fler chanser åt båda hållen. Tyvärr var det bara Mullsjö som utnyttjade sina lägen och de kunde gå ifrån till en tvåmålsledning (0-2) inför den avslutande perioden.

Redan efter 1.51 i den tredje perioden lyckades Jonathan Blomqvist reducera till 1-2 och därefter skapade Hagunda flera högklassiga chanser, men en kombination av väldigt bra målvaktsspel och några sämre avslut gjorde att Hagunda aldrig lyckades få in något ytterligare mål. Istället blev det Mullsjö som gjorde 1-3 efter 12 minuters spel och när bortalaget även gjorde 1-4 ett par minuter senare var matchen i realiteten avgjord.

Hagunda plockade ut målvakten direkt efter 1-4 och gjorde ett försök att komma närmare i målprotokollet, men istället var det Mullsjö som kunde lägga in ytterligare två mål i den tomma kassen.

Nu är det bara att slicka såren och ladda om inför lördagens hemmamatch mot IBK Dalen. Matchen spelas kl.18.00, men redan klockan 15.00 spelar Hagundas damlag sin premiärmatch i Allsvenskan då man möter AIK i IFU Arena E så kom till IFU redan då och heja fram damerna!

**Det går att äta middag i IFU Arena mellan kl.16-18.30, men maten måste förbokas via denna länk: ** https://cloud.caspeco.se/public/webBooking?system=se_ifuupp&unitId=15&sectionIds=6 _(Kopiera länken och klistra in i er webläsare)

Meny: Lasagne med tomatsallad + Pannkaksbuffé med sylt och grädde Pris från 16 år 135.- Pris 12-15 år 95.- Pris 3-11 år 75._