Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Hagundas julvärvning: "SSL har alltid varit ett mål"

23 december 2021 14:39

Dagen före julafton kan Hagunda presentera ett nyförvärv. Kevin Ahlholm ansluter på dubbellicens från Nacka Wallenstam.


Hemsidan fick en pratstund med det senaste nyförvärvet Kevin Ahlholm (född -00). Han ansluter på dubbellicens från sitt Nacka som han representerat sedan han var 6-7 år med undantag för en kort sejour i AIK 2015. Kevin har också haft locktoner tidigare från divisioner i högre serier men velat stanna kvar för att hjälpa sitt Nacka från division II till division I. Tack vare reglementet kring dubbellicens kan han dock fortsätta hjälpa Nacka och samtidigt gå in och konkurrera i Hagundas SSL-trupp.

** Hur känns det att vara klar för HIF och SSL? ** – Det känns sjukt kul och jag är extremt taggad på att få vara en del av denna säsong som nykomling i SSL med HIF. Redan första träningen kändes det naturligt och rätt att satsa på denna dubbellicens med HIF och för mig personligen att få prova på SSL som har varit ett mål sen man började med innebandy.

**Vad vet du om laget sedan tidigare och vad har du fått för intryck hittills? ** – Jag har rätt dålig koll överlag på alla lag som inte är Nacka, så jag visste inte så mycket om Hagunda förutom att det är ett relativt ungt lag med några lirare jag mött tidigare hemma i Stockholm. Jag har fått ett bra första intryck av laget och föreningen som helhet. Jag blev välkomnad med öppna armar av ett hungrigt och målmedvetet lag, som även verkar vara ett grymt skönt gäng, så att skriva på en dubbellicens kändes självklart!

**Vad hoppas du kunna bidra med till laget? ** – I Hagunda kommer jag förmodligen ha en liten annan roll än vad jag brukar ha i Nacka där jag har en ledande roll både på och utanför planen. Men jag kommer köra på som vanligt även fast det är några nivåer högra mot vad jag är van vid, där mina spetskvaliteter ligger i offensiven. Jag är en center som gillar att dra upp tempot och göra poäng vilket jag hoppas på att kunna bidra med även här i Hagunda och SSL.

Sportchefen Erik Jällrud säger så här om det senaste tillskottet:

– Kevin har visat upp fina egenskaper i form av hans spelförståelse och teknik. Det ska bli spännande att följa honom hos oss. Vi vill också tacka Nacka för den här möjligheten och den goda dialog vi haft.