Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Lördagsmatch mot Dalen - fri entré för alla boende i Hagundabygden!

17 februari 2022 16:03

På lördag 19/2 kl.18.00 spelar Hagundas herrar hemmamatch mot IBK Dalen i IFU Arena. Till den matchen bjuder vi alla som bor i "Hagundabygden" på fri entré! Det vill säga det gamla Hagunda härad och dess närområden. Det innefattar boende i Järlåsa, Åland, Skogstibble, Vänge, Läby, Börje, Hagby, Kvarnbo, Ramsta, Vreta, Bodarna, Dalby, Västeråker, Björk, Vik, Balingsta, Säva och alla andra byar och samhällen i närheten av dessa.


Nu återstår endast tre hemmamatcher under denna första historiska SSL-säsong för Hagunda IF's herrar. Som nykomlingar har det varit en tuff säsong, men laget har ändå lyckats ta fem segrar och ligger ovanför nedflyttningsstrecket. På lördag 19/2 kl.18.00 är det Umeå-laget IBK Dalen som står för motståndet. Dalen är ett klassiskt lag som har huserat i den högsta serien under väldigt många år. De kämpar just nu om att ta en slutspelsplats och kring slutspelssträcket är det ett riktigt getingbo med många lag inom några få poäng.

För två år sedan fyllde Hagunda IF 60 år, men tyvärr kom pandemin ivägen för firandet. Hagunda IF bildades genom en sammanslagning av Vänge GoIK, Ålands SK och Skogstibble AIS och tanken var att föreningen skulle verka i hela "Hagundabygden" och därför valde man namnet Hagunda Idrottsförening. Centrum för Hagunda IF's verksamhet har för det mesta varit Vänge, men upptagningsområdet är stort och innefattar en stor del av landsbygden väster om Uppsala.

Till matchen mot IBK Dalen den 19/2, samt även till matchen mot Kalmarsund den 5/3 kl.15.30 vill vi därför bjuda alla som bor i i "Hagundabygden" på fri entré till de matcherna. I samband med matchen mot Kalmarsund den 5/3 är det även möjligt att det kan bli ett litet firande av innebandysektionen som fyller 30 år under 2022.

På vår biljettsida finns en rubrik som heter "Boende i Hagundabygden" och där kan ni boka gratisplatser till matcherna. Ni bokar biljetterna här: https://hagundaif.ebiljett.nu/