Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Överbacka plåt & lack: "Hagunda står för gemenskap och glädje"

22 mars 2022 15:25

Överbacka plåt & lack har funnits med som sponsorer till Hagunda IF i många år. – Genom detta syns vårt företag i positiva sammanhang och vi får mycket tillbaka, säger delägaren Ulf Tobiasson, som också är ungdomsledare i HIF.


Överbacka plåt & lack är verksamma i Uppsala och Tierp och de sysslar med exempelvis krockskador och skadereparationer.

– Vi lever på andras otur om man ska vara lite krass, säger delägaren Ulf Tobiasson som varit bilplåtslagare i hela sitt yrkesverksamma liv.

Sedan hans grabb började spela innebandy i 6-7-årsåldern har han funnits med som ledare i Hagundas ungdomsverksamhet och det gör han än i dag drygt tio år senare.

– Åren som ledare har gett mig mycket tillbaka och jag gillar att Hagunda är en väldigt familjär förening. Hagunda står för gemenskap och glädje och det finns ett stort fokus på ungdomarna, där ligger klubben lite i framkant tycker jag. Det finns en bred ungdomsverksamhet och när man träffar på nytt folk så är det oftast ungdomsverksamheten som gjort att de hört talas om Hagunda, även om vi såklart har bra elitverksamhet också, konstaterar han.

Just fokuset på ungdomar är något som gjort det till en självklarhet för Ulf att även sponsra föreningen.

– Det viktigaste i vårt företags sponsring är att få vara med och stödja ungdomsidrotten. Sedan är det såklart kul att vårt företag syns i många positiva sammanhang tack vare det. Och när Hagunda når framgångar är det såklart roligt att känna sig lite delaktig i det också, säger Ulf med ett leende.

På frågan om han har några favoritminnen under åren som ledare kommer ett generellt svar:

– Jag skulle säga alla cuper vi varit på. Även om vi inte riktigt gått och vunnit någon cup så har det alltid varit väldigt roligt. Sedan tycker jag vår största seger är att vi lyckats hålla ihop laget så pass länge!

Ulf är också, så ofta han bara hinner, en trogen besökare och supporter på a-lagens matcher.

– Jag försöker titta på både damlaget och herrlaget. Damerna har ju stått för en bragd som gått till kval nu, det trodde man inte efter den lite tröga starten. De har verkligen lyft sitt spel vilket är väldigt imponerande och det ska bli spännande att följa kvalspelet. Och att herrarna lyckades hålla sig kvar i SSL trots en rätt så orutinerad trupp är också imponerande – det har varit en häftig resa att följa med på och det bådar gott inför nästa säsong.