Torsdag
30 Dec 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 1 match
Onsdag
02 Feb 1 match
Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Hemma
Hagunda
HIF
Borta
Thorengruppen
TTG

Match mot Thorengruppen på söndag 16/1

13 januari 2022 15:13

Efter flera uppskjutna matcher på grund av Covid-pandemin är det äntligen dags för match igen! På söndag 16/1 kl.16.00 kommer Thorengruppen till IFU Arena och i dagsläget är båda trupperna redo för spel. Boka biljetter och passa på att äta en god måltid på Terrassen.


På söndag är det match igen och ni bokar era biljetter här: https://hagundaif.ebiljett.nu/ Det går att äta fläskytterfilé med rödvinsky, bearnaisesås och rostad potatis på Terrassen/Balkongen inför matchen från kl.14.30. Ni bokar mat via denna länk: https://cloud.caspeco.se/public/webBooking?system=se_ifuupp&unitId=16

Thorengruppen är en av säsongens stora positiva överraskningar i årets SSL och var till och med i serieledning under en kort period i höstas. Serien är dock vansinnigt jämn bland de tio första lagen och Thorengruppen har fallit ner till en åttonde plats just nu. Thorengruppen har dock färre matcher spelade än de flesta lagen som ligger högre upp i tabellen och trots att de har spelat en match mindre är de till exempel bara två poäng efter Storvreta på en femte plats.

I poöngligan är det två spelare från Thorengruppen som har utmärkt sig lite extra och det är Hampus Öhgren på en 3:e plats med 38 poäng ( 16 mål + 22 assist) samt Axel Hjälm på 5:e plats med 33 poäng (24+9).

Utöver dessa två spelare måste vi även nämna Daniel Hernandez som är en riktigt sevärd och duktig anfallare som även blev uttagen till den senaste svenska landslagstruppen.

Det första mötet mellan lagen spelades den 3:e oktober i Umeå och den gången inledde Thorengruppen matchen på ett makalöst bra sätt och körde över Hagunda under den första perioden. När de första 20 minuterna hade spelats var ställningen 6-0 till Thorengruppen och bara två minuter in i den tredje perioden utökade Umeå-laget ledningen till 7-0.

Därefter lyckades Hagunda komma in i matchen och matchbilden förändrades. Hagunda tog över spelet successivt under den andra perioden och lyckades göra fyra raka mål fram till 7-4. De hade även chanser att göra 7-5, men med fyra sekunder kvar av perioden gjorde Thorengruppen istället 8-4 och stängde matchen. Slutresultatet blev 10-5 till det grönklädda hemmalaget.

Varje match denna säsong är en tuff match och Hagunda måste som vanligt prestera på topp för att kunna utmana om segern, men vi vet att laget är laddade och redo!