Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Toni reklam har starka kopplingar till innebandyn i Uppland

30 januari 2023 17:13

En av Hagunda IF's guldpartners är Toni Reklam, som är ett klassiskt företag i Uppland och inom Uppländsk innebandy.


Inför säsongen 2021/22 valde Toni Reklam att gå in som samarbetspartner till Hagunda IF och till säsongen 22/23 är de en av våra guldpartners, vilket vi är mycket tacksamma för. Toni Reklam är en firma som har funnits med kring den Uppländska innebandyn sedan "urminnes tider" och är ett företag med mycket bra rykte.

Vi fick en intervju med Mats Bonnedahl på Toni Reklam. Hej Mats, kan du berätta lite mer om Toni Reklam?
Hej! Toni Reklam grundades 1964 och var då ett företag med skyltar och dekaler som huvudinriktning. Idag är vi mycket bredare än så och har bl.a. även profilprodukter och gravyr i huset. Vi har inga direkta kopplingar till Hagunda förutom en anställds son som tillhörde HIF ett par säsonger för några år sedan, men vi har starka kopplingar till innebandy generellt med både SSL-spelare, f.d spelare och tränare på företaget.

Varför har ni valt att stötta Hagunda IF?
Hagunda är en trevlig och spännande förening. När herrlaget gjorde entré i SSL kände vi att vi ville dela med oss av vår långa erfarenhet av arenaexponering samt stötta deras fina verksamhet.

Vad har ni för förväntningar på Hagundas herr- och damlag för resten av säsongen?
Först och främst hoppas vi på att få se rolig innebandy och att publiken hittar till matcherna. Sedan vore det så klart kul om båda lagen kunde hänga kvar i sina serier och bygga vidare på framgången.