Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Alexander Janols förlänger!

9 april 2024 11:59

Ytterligare en av de centrala spelarna i Hagundas herrlag har nu förlängt sitt kontrakt då Alexander Janols skrivit ett nytt 1-årsavtal.


Alexander Janols kom till Hagunda IF från Storvreta IBK inför den nyss avslutade säsongen i SSL och kom snabbt in i gruppen som en mycket uppskattad lagkamrat.
Alexander förväntades vara en central och drivande spelare i Hagunda IF, vilket var en viss omställning jämfört med tiden i Storvreta. Successiv växte Alexander dock in i rollen och självförtroendet växte under säsongens gång. Under slutet av säsongen kunde man verkligen se hans potential och efter en poängmässigt aningen trög start blev det en hel del poäng i slutspurten och han slutade på 15 poäng (6+9).

Vi tror att Alexander kommer att vara en av våra viktigaste spelare under kommande säsong i Allsvenskan och vi är därför väligt glada över att han nu har skrivit på ett nytt 1-årskontrakt!

Sportchef Tobias Andersson:

Alexander är en av lagets ledare. Han har haft en bra första säsong i Hagunda och är en spelare som passar det spelsätt vi kommer gå fram med kommande säsong väldigt bra. När hans formation bytte spelsätt så gick utvecklingen väldigt snabbt och jag ser fram mot att han leder sin formation även kommande säsong.
Jag tror "Janne " kommer göra en riktigt bra säsong för laget, men även ta för sig mer i spelet för egen del. Vi är mycket glada över att vi kommit överens om en fortsättning i Hagunda.