Fredrik Hermodsson förlänger!

11 april 2024 11:58

Hagundas målvakt Fredrik Hermodsson har förlängt sitt kontrakt och är klar för en fortsättning i Allsvenskan kommande säsong.


Målvaktsposten är väldigt viktig i ett innebandylag och där har vi under föregående säsong haft en väldigt bra sammansättning med tre duktiga målvakter som dessutom stöttar och pushar varandra på ett fint sätt.

Vår målsättning har därför varit att behålla samma målvaktsuppsättning även i Allsvenskan och nu har även den sista pusselbiten i den trion förlängt sitt kontrakt, då Fredrik Hermodsson har skrivit ett nytt 1-årskontrakt. Vår målvaktsuppsättning i Allsvenskan kommer därmed bestå av Hampus Bodin, Fredrik Hermodsson och Edward Danielsson.

Fredrik är en lugn och trygg målvakt, som har gjort bra insatser då han har fått chansen. Han har huvudsakligen fått agera reservmålvakt bakom Hampus Bodin under föregående säsong, men vi vet att han har potentialen att utmana Hampus om platsen som förstamålis. Fredrik är dessutom en trevlig och väldigt bra person som passar fint in i gruppen.

Vi är därför väldigt glada över att Fredrik nu har förlängt sitt kontrakt!

Sportchef Tobias Andersson:
Fredrik är en otroligt lojal och träningsvillig målvakt som vill utvecklas hela tiden. Han har varit en viktig del i målvaktsteamet under säsongen och är en väldigt uppskattad lagspelare.
Vi ser fram mot att fortsätta arbeta med "Hermod" och vi tror att kommer kunna konkurrera mer kommande säsong.