Olle Hedfors blir nästa nyförvärv!

10 april 2024 12:00

Den spelskickliga anfallaren Olle Hedfors ansluter från Vaksala SK IBK och skriver ett 2-årskontrakt med Hagunda IF!


Under föregående säsong spelade Olle huvudsakligen med Vaksala SK IBK i division 1, men hade en dubbellicens med Hagunda IF och var med och tränade och spelade en del även med Hagunda i SSL.

I Vaksala var Olle en av de viktigaste pjäserna i deras lag som slogs i toppen av division 1 och han vann deras interna poängliga med 38 poäng (23 mål + 15 assist). Med den noteringen placerade han sig på åttonde plats i den totala poängligan i division 1 Västra Svealand.

Olle är endast 22 år (född 2002) och har en stor utvecklingspotential där vi tror att han kan bli en viktig poängspelare även i Allsvenskan. Han har ett fint spelsinne och har genom sin karriär gjort nästan lika många assist som mål, men är även en bra målskytt.

Vi är därför väldigt glada över att Olle nu har valt att skriva ett 2-årskontrakt med Hagunda IF!

Vi vill även tacka Vaksala för ett, som vanligt, mycket bra och trevligt samarbete.

Sportchef Tobias Andersson:

Olle Hedfors spelade under förra säsongen på dubbellicens från Vaksala. Han är väldigt duktig med bollen och kan hitta oväntade lösningar i spelet.
Med en bra försäsong och hela träningsveckor med laget så tror vi att Olle kommer att bidra med mycket i framförallt det offensiva spelet under säsongen.