Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Liam Perry blir första nyförvärvet!

20 mars 2024 12:00

Lagbygget inför kommande säsong i Allsvenskan ser väldigt bra ut och nu kan vi presentera vårt första nyförvärv. Det är den målfarliga right-skytten och australiensiske landslagsspelaren Liam Perry som ansluter från Järfälla Bele, dit han kom från AIK under föregående säsong.


Den australiensiske landslagsspelaren Liam Perry (född 2000) är född i Australien, men uppvuxen i Sverige och inledde sin innebandykarriär i Åkersberga innan han som 13-åring hamnade i Täby FC.

Redan som 17-åring tog han plats i Täbys herrlag i division 2 och noterades för imponerande 28 poäng (16 mål + 12 assist) under sin första herrlagssäsong. Den efterföljande säsongen spelade Täby i division 1 och Liam producerade även den säsongen 28 poäng (17+11) på bara 16 matcher.

Efter ytterligare en säsong med Täby i division 1 värvades han till AIK inför säsongen 20/21 och var den säsongen med och mötte Hagunda i kvalet till SSL, där Hagunda till slut drog det längsta strået och slutligen gick upp till SSL efter vinst mot Warberg i finalserien. AIK lyckades dock gå upp till SSL säsongen efteråt och Liam var med både på resan upp till SSL och den första säsongen i SSL.

I AIK har Liam spelat både back och forward, men i början av denna säsong blev han utlånad till Järfälla Bele där han fick en tydlig roll som vänsterforward. Där visade han upp sin målfarlighet och gjorde 22 mål på 22 matcher i Allsvenskan. Med den noteringen placerade han sig på 9:e plats i seriens skytteliga.

Liam har nu skrivit ett 2-årskontrakt med Hagunda IF, vilket vi är väldigt glada över!

Sportchef Tobias Andersson:

Liam Perry är en spelartyp som jag tycker att vi saknar. Han är en rightforward som hela tiden söker avslutsläge och avslutar direkt. Sen är vårt intryck av Liam att det är en väldigt ödmjuk och bra person som kommer passa bra in i truppen.
Vi är otroligt glada över att vi kommit överens om ett tvåårskontrakt och är övertygade om att Liam kommer bidra på ett bra sätt framöver.