Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Filip Stenlund förlänger sitt kontrakt!

15 mars 2024 12:00

Filip Stenlund kom in i Hagunda IF som en virvelvind till säsongen 23/24. Det är en riktig lagspelare, som springer tills han stupar och alltid ger 100% i alla lägen. Han har varit väldigt viktig för laget både på och utanför planen denna säsong och nu har han glädjande nog förlängt sitt kontrakt!


Sportchef Tobias Andersson var väldigt nöjd när han hade gjort klart med den relativt okände spelaren Filip Stenlund från Björklinges division 1-lag inför den gångna säsongen och vi förstod snabbt varför.
Filip kom att bli en mycket viktig kugge i Hagundas lagbygge och vi var många som fascinerades över hans energi och arbetskapacitet. Dessutom är han en person som sprider glädje och positiv energi i gruppen, vilket också är en väldigt viktig egenskap.

Filip inledde säsongen med att göra sju poäng på två matcher i Svenska Cupen och i hemmapremiären i SSL avgjorde han matchen mot Karlstad i sudden death.
Därefter har poängproduktionen varit lite lägre, men det har ändå blivit åtta poäng (5+3) under säsongen.
Nu har Filip glädjande nog bestämt sig för att satsa vidare med Hagunda IF i Allsvenskan!

Sportchef Tobias Andersson:

Filip är en viktig spelare för gruppen. Han spelar med mycket hjärta och lungor och kan själv störa motståndarna med sin outtröttliga spelstil. Jag tror också att vi kommer få se en hel del poäng från Fille kommande säsong.
Jag är väldigt glad över den här förlängningen.