Adam Nilbrink: Vi siktar på att vara en av de främsta utmanarna i serien!

8 april 2024 14:00

Vi fick en intervju med Adam Nilbrink, som precis har skrivit ett nytt 2-årskontrakt med Hagunda IF.


Hej Adam! Du har varit en jagad spelare under silly season. Vad fick dig att ta beslutet att skriva ett nytt kontrakt med Hagunda IF?

Beslutet att förnya mitt kontrakt var grundat på flera faktorer. För det första har klubben alltid känts som hemma för mig, både på och utanför planen. Dessutom tycker jag att klubben har bra ambitioner och spännande framtidsplaner. Detta i kombination med att jag kan bo kvar i Uppsala och fortsätta mina studier var avgörande för mitt beslut.

Hur ser du på nästa säsong i Allsvenskan?

Jag ser på nästa säsong med stor optimism och entusiasm. En nystrukturerad allsvenska som troligtvis kommer vara jämnare än någonsin. Min målsättning är hög, och vi siktar på att vara en av de främsta utmanarna i serien.

Hur ser Hagundas lagbygge ut?

Jag tycker det ser mycket lovande ut. Jag vet att ledningen jobbar för fullt med kommande säsongs trupp. I dagsläget ser det ut som vi får behålla stommen och kan spetsa med några intressanta nyförvärv. Vi är ett ungt lag där fokus ligger på att varje spelare ska kunna utvecklas till sin fulla potential, och skapa en miljö där alla får utrymme att växa både individuellt och som del av laget.

Vad ser du mest fram emot inför kommande säsong?

Det jag ser mest fram emot är att få komma ut på planen och tävla igen. Vi kliver snart in i en drygt fyra månader lång intensiv försäsongsperiod. Där fokus är att skapa bästa möjliga förutsättningar för att prestera så bra som möjligt när serien väl drar igång. Jag ser med spänning fram emot de utmaningar som väntar, men framför allt ser jag fram emot att vinna matcher och fira med våra supportrar, det är den största drivkraften för mig.