Förlust mot Thorengruppen i en jämn tillställning

13 december 2022 16:05

Hagundas herrar inkasserade ytterligare en förlust i bortamatchen mot Thorengruppen, trots en spelmässigt jämn match

Matchen mot Thorengruppen blev en målsnål tillställning med två bra målvaktsinsatser, samt lite oskärpa i avsluten. Thorengruppen tog ledningen med 1-0 i mitten av den första perioden och några fler mål fick inte åskådarna bevittna under de första 20 minuterna.

I den andra perioden kvitterade Emil Eriksson, som därmed har gjort mål i två raka matcher efter sin skadefrånvaro. Tyvärr återtog Thorengruppen ledningen igen i slutet av perioden efter att Hagunda missat ett flertal bra chanser.

Hagunda jagade en kvittering under den sista perioden och skapade många möjligheter, men avsluten var inte helt distinkta och dessutom var Thorengruppens målvakt riktigt bra denna kväll. Istället gjorde Thorengruppen 3-1 med drygt fem minuter kvar av matchen och när Hagunda senare tog ut målvakten i ett försök att komma närmare gjorde Thorengruppen ytterligare två mål medan Hagunda fick in ett mål. Slutresultatet skrevs således till 5-2.

På lördag 17/12 kl.14.00 väntar nu tuffast möjliga motstånd då Falun gästar IFU Arena. Skaffa era biljetter på www.hagundaif.ebiljett.nu