Torsdag
30 Dec 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 1 match
Onsdag
02 Feb 1 match
Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

Jesper Lundkvist förlänger: "Har mycket mer i mig"

13 juni 2022 10:41

Virvelvinden från Västerås blir Hagunda trogen nästa säsong.


Jesper Lundkvist, född -99, kom till Hagunda inför den förra säsongen från IBF Västerås. I början av säsongen krävdes en liten startsträcka, men allt eftersom gjorde han ett större avtryck och fick mer och mer förtroende ju längre säsongen gick. Totalt blev det 4+1 från hans klubba, varav två av målen kom i den ytterst viktiga segern mot Djurgården. Jesper blev också snabbt en naturlig del av omklädningsrummet där han är en bra energispridare. Nu ser han fram emot sin andra säsong i Hagunda, där han hoppas få ut mer av sitt spel.

– Det känns såklart väldigt roligt att spela kvar. Jag känner att jag har mycket mer i mig som jag skulle vilja få ut på banan så jag är extremt laddad.

Hur var det att få testa på ditt första år i SSL?

– Det var roligt att få testa på SSL men jag vill mer än ”testa”. Jag vill lära mig att behärska tempot också – det ser jag mycket fram emot.

Hur lyder dina förväntningar på nästa säsong?

– Jag förväntar mig att vi har lika om inte mer roligt nästa år. Jag gillar verkligen det här laget och vet att vi kan uträtta stora saker ihop!

Sportchefen Erik Jällrud säger så här om signeringen:

–  Jesper blev snabbt en naturlig del av laget och som spelare och person sprider han energi både på planen och vid sidan av. Precis som han själv är inne på tror jag också att det finns en växel till att lägga in, och vi ser fram emot hans fortsatta utveckling hos oss.

FOTO: Peter Bohlin / PEBO-foto