Lördag
17 Dec 1 match
Måndag
26 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Fredag
20 Jan 1 match
Onsdag
01 Feb 1 match
Söndag
12 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Onsdag
01 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match

Avgörande match på lördag!

3 mars 2023 09:33

Nu ska det avgöras!
Hagundas herrlag har hamnat i en mycket tuff situation i SSL där man är tvingade att vinna lördagens hemmamatch mot Team Thorengruppen för att ha en chans att klara sig kvar i finrummet.
Det kommer således bli massor av spänning och dramatik i matchen som börjar kl.14 på lördag!


Det kommer bli en riktig nervpärs på lördag och laget behöver massor av stöd på läktarna!

Boka biljetter via: hagundaif.ebiljett.nu

Thorengruppen är ett bra lag som dock underpresterade under inledningen av säsongen. Successivt har de dock kommit igång och har gått från bottenstriden till en säker plats precis under slutspelsstrecket.

Under väldigt lång tid har IBK Dalen varit storebror inom Umeås innebandy, men det verkar som att ett tronskifte är på väg att ske där Thorengruppen verkar ta över.
Thorengruppen har en stark ekonomisk uppbackning av skolkoncernen och har dessutom fått en fantastiskt fin hemmaarena, vilket har givit resultat både sportsligt och publikmässigt.

Thorengruppen har ett ganska ungt och spännande lag som definitivt blir att räkna med framöver. Om de dessutom tar över titeln som Umeås ledande lag kommer de antagligen bli förstahandsvalet för de bästa spelarna i norra Sverige under de kommande säsongerna. Thorengruppens två poängstarkaste spelare är Axel Hjälm (31 mål + 11 assist) och Hampus Öhrgren (14+25), som kompletterar varandra fint där Axel framför allt är målgörare och Hampus framför allt är framspelare.

Hagundas herrar har haft lite ”stolpe ut” under ett par av de senaste hemmamatcherna med uddamålsförluster mot Jönköping och Kalmarsund, där laget verkligen förtjänade minst en poäng i båda matcherna.
Nu hoppas vi på ”stolpe in” på lördag istället och därmed chans till fortsatt SSL-spel!