Torsdag
30 Dec 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 1 match
Onsdag
02 Feb 1 match
Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

Kevin Ahlholm till HIF: "Det känns oerhört kul"

16 maj 2022 11:45

Efter att ha spelat några matcher på dubbellicens förra säsongen är Kevin Ahlholm klar för Hagunda IF på heltid.


Kevin Ahlholm, född -00, kom in som en frisk fläkt till Hagunda under fjolårssäsongen. Totalt blev det sex matcher i SSL och två mål, som båda var riktigt snygga. Trots sin ringa erfarenhet av spel i högre divisioner visade Kevin upp ett moget och fartfyllt spel och han blev snabbt ett intressant namn att försöka knyta till truppen inför den stundande säsongen. Och nu är det glädjande nog klart att den Nacka-fostrade centern flyttar några mil norrut till Uppsala och Hagunda.

– Det känns oerhört kul att få representera HIF nästa säsong där jag får vara med och tävla i Sveriges bästa liga, mot Sveriges bästa lag, säger Kevin och fortsätter:

– Jag är tacksam och glad över att jag fick chansen med HIF redan förra säsongen. Under den tiden fick jag ett gott intryck, både av spelarna i laget och HIF som förening, vilket gjorde mitt beslut inför den här säsongen väldigt enkelt.

Sportchefen Erik Jällrud kommenterar tillskottet:

– Kevin har många fina egenskaper och kan användas både som center och forward. Han är också en spelare som gör sin omgivning bättre med sitt passningsspel och sina kreativa lösningar.

Hagunda IF vill också tacka Nacka IBK för en smidig dialog.