Söndag
16 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Måndag
26 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Fredag
20 Jan 1 match
Onsdag
01 Feb 1 match
Söndag
12 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Fredag
24 Feb 1 match
Onsdag
01 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match

Fri entré mot Gävle för alla i Hagundabygden!

12 januari 2023 18:22

Onsdagen den 1:a februari kl.19.00 spelar Hagunda IF's herrlag hemmamatch mot Gävle GIK i IFU Arena. Vi ger nu alla boende i Hagundabygden möjlighet att se matchen gratis och att hjälpa till att skapa en härlig stämning och sätta Hagunda rejält på kartan!


Hagunda IF's herrlag gjorde en mindre bragd och en "Åshöjdenresa" när de lyckades ta sig upp till SSL under våren 2021.
Hagunda är en ganska liten förening, helt utan anställd personal, som har sin bas i landsbygden väster om Uppsala. Huvudorten är Vänge, där alla ungdomsträningar bedrivs upp till ca 12 års ålder, men upptagningsområdet är stort och innefattar alla orter i det som tidigare hette "Hagunda härad" samt ytterligare en hel del samhällen strax utanför den gamla häradsindelningen.

Även om Hagundabygden innefattar ett ganska stort geografiskt område är inte invånarantalet särskilt stort och till exempel bor det ca 1300 invånare i Vänge tätort.

Att nå ända högst upp i seriepyramiden har alltid varit målet och drivkraften hos många i HIF och tack vare ett underbart stöd från alla medlemmar, supporters, publik och sponsorer har vi sedan två säsonger tillbaka ett herrlag i Sveriges högsta serie i Sveriges näst största lagsport. Denna säsong har vi dessutom ett damlag i Sveriges näst högsta serie. Det är onekligen en liten bragd!

Vi är många som har längtat efter att nå till den absoluta toppen och då får vi räkna med att allt blir tuffare, men det är även då vi ska passa på att njuta av att vi har tagit oss ända hit! Det är när blåser som kallast som hjärtat behöver vara som varmast!

Nu är det därmed dags att sätta Hagunda IF rejält på kartan och visa vilket fantastisk förening vi är som sluter samman och stöttar som mest när behövs som mest!

Herrlagets nästa hemmamatch spelas onsdagen den 1/2 kl.19.00 och till den matchen kommer alla som bor i "Hagundabygden" kunna boka fribiljetter.
Det gäller även alla föräldrar till barn som spelar i HIF, men som inte bor i Hagundabygden. Dra dit alla spelare och föräldrar i era lag och hjälp till att fylla läktaren!

Boka era fribiljetter på biljettsidan: hagundaif.ebiljett.nu

I det som vi kallar "Hagundabygden" ingår samhällen och byar som Vänge, Hagby, Ramsta, Skogstibble, Åland, Ålbo, Jumkil, Läby, Kvarnbolund, Söderby, Börje, Balingsta, Dalby, Västeråker, Wik, Vreta, Bodarna, Järlåsa, Börje, Bragby, Navesta, Säva och många fler. Alla ni som bor i, eller i närheten av dessa orter är varmt välkomna att boka fribiljetter och komma och stötta herrlaget!