Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Johannes Rönnmark återvänder till Hagunda!

8 juni 2023 12:55

Han var med i den trupp som spelade upp Hagunda IF till SSL. Nu är Johannes Rönnmark tillbaka i den blå tröjan igen. – Det ska bli otroligt kul, konstaterar den lovande forwarden.


Johannes Rönnmark, född 2003, har fått sin innebandyfostran i Storvreta IBK, där även hans farfar Peter Wennberg spelat en minst sagt betydande roll då han bland annat startade upp Storvretacupen.

Inför säsongen 20/21 anslöt han till Hagunda IF och den trupp som så småningom gick upp till SSL. Johannes, även kallad ”Jojo” som då var blott 17 år fick fler chanser till spel ju längre säsongen led och smällde dit två mål mot slutet av säsongen. Vid debutmålet i Life Arena (IFU Arena var då avstängd) syntes det på lagkamraternas stora glädje hur uppskattad Johannes är i ett lag.

De senaste åren har han testat att ta en tröja i Storvreta, men den mördande konkurrensen hos fjolårets SM-guldvinnare blev ofta för tuff. Johannes hann också med en kortare sejour i Schweiz under den gångna säsongen. Nu står det klart att vi får välkomna honom åter till Hagunda IF!

– Det känns väldigt bra att vara här och jag är taggad på att dra igång den nya säsongen med grabbarna. Sedan senast har jag haft en otroligt bra tid och utvecklat mitt spel på många bitar, jag skulle också säga att jag mognat som spelare. Mest av allt har jag lärt mig vad som krävs för att vara en seniorspelare på elitnivå, säger han.

För de fans som ej sett dig spela, hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
– Jag skulle beskriva mig som en offensiv spelare som gillar att utmana och hela tiden vara ett hot. Men samtligt i alla lägen jobba stenhårt och ge 110%.

Vad är dina förhoppningar på nästa säsong, både individuellt och som lag?
– Mina förhoppningar individuellt är att utvecklas som spelare och ta nästa kliv. Där jag också hoppas kunna bidra med just det jag är bra på. Som lag är det såklart att säkra ett kontrakt och visa att Hagunda hör hemma i SSL. Det kommer bli otroligt kul att vara med på denna resa!

Sportchef Tobias Andersson kommenterar tillskottet:
– Det är kul att välkomna Johannes tillbaka till Hagunda. ”Jojo” är en offensiv rightforward med bra skott, som även utvecklat sitt defensiva spel sedan senast. Vi hoppas att han ska nya kliv i sin utveckling hos oss.