Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Uddamålsförlust mot Alligator Malans

20 augusti 2022 12:44

Hagunda IF förlorade en jämn tränings match mot Alligator Malans inför 200 åskådare, där hemmalaget tyvärr saknade ett stort antal spelare i laguppställningen.


Inför matchen mot Alligator Malans var det väldigt stort frånfälle i Hagundas trupp och när matchen blåstes igång var det åtta spelare som saknades i laguppställningen av olika anledningar. Därmed fick till exempel backen Erik Oscarsson ta plats på en forwardsposition och Hagunda spelade då med två centrar och tre forwardspar framåt.

Oscarsson gjorde för övrigt en stabil insats på sin nya position och stod för ett av Hagundas mål. I Hagundamålet fick nyförvärvet August Moberg göra debut och han gjorde en mycket förtroendeingivande insats. Det var även roligt att drygt 200 åskådare kom för att se denna träningsmatch.

Den första perioden var ganska tillknäppt och slutade 0-0, men de bästa chanserna var det ändå Hagunda som skrapade fram. I den andra perioden släppte målskyttet för båda lagen och perioden slutade 2-3, där Hagunda bjöd motståndarna på sina mål genom lite slarvigt spel.

Lagen följdes åt målmässigt även i den sista perioden och slutligen stod Alligator Malans som segrare med 5-6. Ett av motståndarnas mål gjordes för övrigt av den tidigare Hagundaspelaren Johannes Rönnmark.

Sammanfattningsvis var Alligator Malans lite tyngre och mer fysiska i sitt spel, medan Hagunda levde på snabbhet och teknik. Denna kväll segrade fysiken, men till stor del berodde det även på att Hagunda hade väldigt svårt att förvalta sina lägen och det var åtskilliga klara målchanser som inte resulterade i nätrassel.

Nästa vecka väntar en extra het träningsmatch då lokalkonkurrenten Storvreta IBK står som motståndare. Den matchen spelas på onsdag 24/8 kl.18.45 i IFU Arena A.

Hagundas målskyttar ikväll:
Felix Abrahamsson x2 Erik Oscarsson Isak Bengtsson Ett mål noterades även som självmål