Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Förändringar i tränarstaben

22 mars 2023 21:47

Niklas Johansson och Rikard Ulriksson har gjort väldigt fina insatser som tränare i Hagunda IF's herrlag, men de har tyvärr valt att kliva av sina uppdrag efter denna säsong. Till säsongen 23/24 kommer vi ha en helt ny tränarduo som presenteras inom snar framtid.


Inför Hagundas andra säsong i SSL fick vi in en helt ny tränartrojka, med Niklas Johansson som huvudtränare med Rikard Ulriksson och Martin Dahlberg som assisterande tränare.
De hittade snabbt sina roller och har verkligen kompletterat varandra på ett väldigt bra sätt.

Under slutet av 2022 hade laget en tuff period med många förluster och en negativ trend. I ett sådant läge testas verkligen ledarskapet och där visade de vilka fantastiska ledaregenskaper och vilket stort engagemang de har. Tillsammans med laget kunde de vända trenden och avsluta serien på bästa tänkbara sätt.

Vi har varit otroligt nöjda med deras arbete och det har varit väldigt roligt att ha dessa tre positiva, trevliga och duktiga personer i herrlaget och i föreningen!

Glädjande nog kommer Martin Dahlberg att fortsätta som tränare i Hagundas herrlag, men tyvärr har Niklas och Rikard valt att kliva av sina uppdrag till kommande säsong. Vi är väldigt tacksamma för det fina arbete som Niklas och Rikard har lagt ner och önskar er all lycka framöver!

Vi har gjort klart med en ny tränarstab till säsongen 2023/24 och den kommer att presenteras inom snar framtid.