Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Falun visade klassen mot Hagunda

22 oktober 2023 16:51

Inför varje match hoppas man naturligtvis på en Hagundaseger, men hoppet är trots allt lite mindre då det vankas bortamatch mot Falun. Tillsammans med Storvreta är de i en viss särklass i SSL när de får spelet att stämma och mot Hagunda visade de verkligen klassen.


Falun är ett fantastiskt bra innebandylag och när de är på spelhumör så är de tyvärr en klass bättre än Hagunda.
Denna lördag var Falun verkligen på spelhumör och målhumör, vilket gjorde att matchen egentligen var avgjord redan efter tio minuter och när den första perioden var färdigspelad var ställningen hela 7-0... Falun öste på framåt och sköljde över Hagunda gång på gång. Dessutom var de ruggigt effektiva, vilket inte var någon bra kombination med Hagundaögon sett.

Resten av matchen blev målmässigt jämnare, där Falun vann andra perioden med 3-0 och där sista perioden faktiskt slutade oavgjort (3-3). Slutresultatet skrevs därmed till 13-3, vilket speglade matchen på ett ganska rimligt sätt.
Det var framför allt ”ungtupparna” i Falun som utmärkte sig i målprotokollet. Malte Lundmark stod för 6 poäng (3+3) och Emil Ruud för 5 poäng (2+3).

I Hagunda IF var det Jonas Larsson, Kevin Ahlholm och Adam Nilbrink som stod för målskyttet medan Axel Backström Lorentzi och Isak Bengtsson spelade fram till varsitt mål.

Hagundas första period är naturligtvis underkänd på många sätt, men det är samtidigt häftigt att se hur sylvassa och skickliga Falun är när de får lite extra tid på sig och när motståndarnas försvarsarbete inte är 100%.

Nästa lördag väntar en lite mer mänsklig motståndare då Hagunda åker till Jönköping för bortamatch.
Då hoppas vi på en riktigt bra insats från våra Hagundaspelare!