Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Hemmapremiär mot Karlstad IBF!

22 september 2023 11:05

På söndag 24/9 kl.17.00 tekas säsongens hemmapremiär igång för HAgunda IF!


För tredje gången i historien spelar Hagunda IF en hemmapremiär i världens bästa innebandyliga, SSL.

Första gången någonsin var hemmamatchen mot Linköping i september 2021, vilket på många sätt var en historisk och helt fantastisk match som Adam Nilbrink avgjorde med endast två sekunder kvar att spela. Matchen var extremt spännande och svängande och innehöll 15 mål, där slutresultatet skrevs till 8-7 i Hagundas favör. Tyvärr spelades dock matchen under pandemin och publikrestriktioner gjorde att endast 500 åskådare tilläts se matchen. Under en normal säsong hade vi antagligen närmat oss 2000 åskådare i den historiska tillställningen.

Förra säsongen inledde Hagunda mot Mullsjö, men gjorde en av de lite sämre insatserna för säsongen och förlorade med 1-6.

I år är det Karlstad IBF som står som motståndare i hemmapremiären. Karlstad är nykomlingar, men imponerade stort i sin första SSL-match för säsongen där de körde över Helsingborg med klara 8-3. Mest av alla glänste anfallaren Anton Vestlund som stod för fem poäng (3 mål+2assist). Anton är en riktig kvalitetsspelare med fyra tidigare SSL-säsonger i bakfickan och totalt 138 poäng på SSL-nivå, så honom måste Hagunda se upp med.

I övrigt spelar Karlstad en tät och fysisk innebandy med man-man spel som gör att motståndarna får väldigt lite tid med bollen och måste vara kreativa och snabba i tanken. Förhoppningsvis kan det ändå passa Hagunda, som har många unga och kvicka spelare.

Trots att det är Karlstad som är nykomlingar är det bortalaget som har ett visst favoritskap i matchen och de tippas komma högre upp i tabellen. Vi hoppas dock att Hagundas hemmapublik kan hjälpa till att lyfta Hagunda till en viktig seger!

Köp biljetter till matchen via: Tickster - Hagundas hemmamatcher Inför herrlagets match spelar även Hagundas damer hemmapremiär mot Sandvikens AIK. Den matchen spelas kl.15.00 i IFU Arena E, så passa på att spendera eftermiddagen och kvällen i IFU Arena!