Söndag
19 Nov 1 match
Lördag
25 Nov 1 match
Fredag
01 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Martin Dahlberg skriver treårsavtal

24 januari 2024 13:58

Hagundas huvudtränare Martin Dahlberg har skrivit ett nytt 3-årsavtal och samtidigt utökas hans roll till att bli manager för herrlaget, vilket innebär att han även kommer att ta ett stort ansvar kring kontraktering och utformning av spelartruppen.


Martin Dahlberg valde i ung ålder att satsa helhjärtat på tränarrollen inom innebandyn och redan 2012 (22år gammal) klev han in som assisterande tränare för Hagundas herrlag tillsammans med Nikola Marincic och Tobias Andersson. Samtidigt blev han även tränare för Hagundas herrjuniorer i Juniorallsvenskan (JAS).

Martin var kvar som tränare i Hagunda IF till säsongen 2015/16 och var en viktig kugge kring både herrlaget och juniorlaget. I JAS-laget gjorde han en stor insats med att utveckla laget och säsongen 2015/2016 var man ett topplag i Juniorallsvenskan som tog sig till den sista kvalomgången innan Innebandyfesten, där man tyvärr förlorade mot RIG Umeå. I Hagundas JAS-lag spelade bland annat Alexander Spinord och Felix Abrahamsson.

Martin gick sedan vidare till Björklinge BK där han tog över som huvudtränare för herrlaget, med fina resultat. Han var med och tog upp laget till division 1 och där de etablerades på den övre halvan av serien. Totalt blev det fem säsonger som huvudtränare i BBK, men till säsongen 2022/23 återvände han till Hagunda IF's herrlag i SSL 2022. Inför årets säsong tog han över rollen som huvudtränare i herrlaget och har gjort ett stort jobb, med tuffa förutsättningar.

Vi i Hagunda IF har alltid varit extremt nöjda med Martins prestationer och hans fantastiska engagemang och vår målsättning har varit att bygga långsiktigt med Martin som huvudansvarig för herrlaget. Trots att ett par etablerade SSL-lag har varit intresserade av Martins tjänster har tydligt visat att han vill vara med och utveckla Hagunda IF och bygga ett starkt lag över tid.

Nu har vi därmed kommit överens om ett treårsavtal där Martin får rollen som manager för herrlaget, vilket innebär att han blir huvudtränare och samtidigt tar över större delen av de ansvarsområden som tidigare har legat på sportchefen. Martin kommer att vara ansvarig för att bygga truppen, med hjälp av sportgruppen.

Sportchef Tobias Andersson, som framöver kommer att vara delaktig i sportgruppen om kontrakteringen:

Det känns otroligt bra att få med Martin på lång sikt i vår fortsatta satsning. Det var viktigt för både oss och Martin. Martin är otroligt dedikerad och gör ett stort jobb med att utveckla och förbereda laget. Känns också helt rätt att ge Martin ett större ansvar för truppbygget kommande år.