Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Melvin Alm Mendoza är klar för Hagunda IF!

24 april 2023 12:22

Den stora talangen och Filippinske landslagsanfallaren Melvin Alm Mendoza tar steget över till Hagunda IF inför säsongen 23/24.


Melvin Alm Mendoza spelade en hel del med Hagunda redan under förra säsongen, men då genom en dubbellicens med IBK Uppsala Teknologer. När Melvin fick chansen att spela i SSL var det tydligt att han kunde utmana motståndarna även på denna nivå. Genom sin kvickhet och vassa skott var han ett hot framåt och gjorde bland annat två mål i hemmamatchen mot IBF Falun.

Under sina två säsonger i IBK Uppsala Teknologer blev det totalt 45 mål och 19 assist i division 1, Allsvenskt kval och Svenska Cupen, så Melvin är en spelare som vet var målet står.
Under sin första säsong i Uppsala Teknologer var han en del av lagets framgångsrika förstafemma, där de gamla Hagundaspelarna Jakob Drews och Joakim Alvinder också spelade.

Melvin är endast 20 år gammal och är en väldigt lovande spelare med framtiden framför sig. Trots sin ungdom har Melvin redan en hel del landslagsrutin då han är en av Filippinernas viktigaste spelare. Han har redan hunnit med att spela två VM-turneringar och gjort 32 poäng (23 mål+ 9 assist) i VM-sammanhang. Totalt har det blivit 15 A-landskamper för Filippinerna, vilket givit 30 mål och 12 assist.

I början av maj 2023 åker Melvin iväg på nya landslagsäventyr till Kambodja där en landslagsturnering (SEA Games) går av stapeln. Det är ett multievent med massor av olika sporter, där många Asiatiska länder deltar.

Vi är väldigt glada över att Melvin har valt att gå över till Hagunda IF och göra en helhjärtad satsning på SSL med HIF!