Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Hampus Hallén klar för Hagunda IF

29 februari 2024 13:58

Den talangfulla backen Hampus Hallén tar steget över till Hagunda IF, från Midas IBK, och har skrivit ett kontrakt till 2026.


Midas IBK har skapat en riktigt fin verksamhet i Hallstavik och de har ett flertal lovande ungdomar i föreningen. En av de riktigt stora talangerna är Hampus Hallén (född 2006), som redan denna säsong lånades in till Hagundas herrlag via en dubbellicens. Han gjorde därmed en häftig resa, där han gick från spel i division 3 säsongen 22/23 till att debutera i SSL säsongen 23/24.

Hampus har kombinerat spel i Hagundas herrlag i SSL med spel i Midas herrlag i division 2 och med tanke på hans unga ålder har han gjort imponerande insatser i världens bästa innebandyliga. Till säsongen 24/25 har Hampus valt att helt och hållet ta steget över till Hagunda IF och han har nu skrivit ett tvåårskontrakt med HIF, vilket vi är väldigt glada över!

Hampus är precis en sådan spelartyp som vi söker, med talang, stor vilja och ambition att bli en toppspelare inom innebandyn.

Det mesta talar för att Hagunda IF får göra en nysatsning i Allsvenskan kommande säsong, och vi ser det som en rejäl möjlighet att bygga ett starkt lag som kan gå upp i SSL och vara förberedda på den utmaningen. Större delen av laget är redan kontrakterade för kommande säsong och Hampus är ett perfekt första nyförvärv!

Vi vill rikta ett stort tack till Midas IBK som hela tiden har varit väldigt trevliga, tillmötesgående och samarbetsvilliga kring Hampus övergång.

Sportchef Tobias Andersson om Hampus Hallén:

Hampus är en backtalang som via sin dubbellicens från Midas fått välförtjänt mycket speltid och redan kommit långt i sin utveckling den här säsongen. Vi tror mycket på Hampus och är jätteglada att han vill fortsätta utvecklas i Hagunda framöver.