Torsdag
30 Dec 1 match
Söndag
16 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Onsdag
26 Jan 1 match
Onsdag
02 Feb 1 match
Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

Melvin till HIF: "Det känns otroligt kul och spännande"

6 maj 2022 13:22

Nästa nyförvärv till Hagunda är den unge talangen Melvin Alm, som ansluter på en dubbellicens från IBK Uppsala Teknologer.


Melvin Alm, född 02, har representerat både Sirius och Storvreta under sin juniortid. Den förra säsongen spelade han sin första riktiga seniorsäsong i IBK Uppsala Teknologer, där han stod för fina 31 poäng på 20 matcher – ofta som tredjelänk till profilerna och Hagunda-bekantingarna Jakob Drews och Joakim Alvinder. Att Melvin nu har tecknat en dubbellicens med Hagunda innebär att han kan representera både Hagunda i SSL och Teknologerna i division I den kommande säsongen. Detta är möjligt fram till sista februari 2023 då beslut behöver tas vilken förening man representerar under slutspurten av säsongen.

– Det känns otroligt kul och spännande att få chansen att spela och träna med Hagunda. Det är ett perfekt steg för min individuella utveckling och jag är tacksam för denna möjlighet att kunna spela för båda lagen nästa säsong.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare? 

– Jag är en teknisk spelare som gillar att utmana mina motståndare och när det är högt tempo på planen. Mina främsta styrkor är min teknik, spelförståelse och snabbhet. Jag gillar även att avsluta på egen hand och ger alltid mitt yttersta för att laget ska vinna!

Vad är dina intryck av Hagunda och vad har du för förväntningar på nästa säsong?

– Jag har fått väldigt bra intryck av Hagunda. Det känns som en riktig bra grupp och det känns kul att bli en del av Hagundafamiljen. Jag har höga förväntningar på nästa säsong och jag hoppas kunna vara med och bidra både på och utanför planen!

Sportchefen Nikola Marincic kommenterar tillskottet:

– Riktigt kul att vi kunde hitta en lösning ihop med Tekno för Melvin. Han får nu alla möjligheter att bli sitt bästa jag och utvecklas ytterligare i seniorsammanhang. Melvin är otroligt ambitiös vilket passar perfekt in i årets lagbygge där spelarna kommer gå in 110% för sitt idrottande.