Söndag
19 Nov 1 match
Lördag
25 Nov 1 match
Fredag
01 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Bortamatch mot Linköping på söndag

7 oktober 2023 17:23

På söndag 8/10 kl.16.00 är det bortamatch mot Linköpings IBK i Linköpings sporthall. Det är en svår match, men Hagundas formkurva pekar uppåt och allt kan hända!


Linköping är ett tungt och starkt lag som alltid finns med på övre halvan av SSL och prenumererar på slutspelsplatser, men en intressant fakta är att laget faktiskt inte lyckats ta sig förbi kvartsfinalen sedan säsongen 2017/18.

En av de framträdande spelarna och den största poänggöraren i Linköping under de senaste säsongerna är Simon Palmén. Han har funnits med i toppen av poängligan under flera säsonger och varit en av de som kan bryta mönstret och hitta ”omöjliga” passningar i Linköping.
Hittills under denna säsong har Simon dock gjort oväntat få poäng och han väntar fortfarande på islossningen, men vi hoppas att den inte kommer under söndagens match.

Hagunda har blivit bättre och bättre för varje match och hade definitivt förtjänat att få med sig fler poäng från de två senaste omgångarna. De har presterat riktigt fin innebandy, men kanske saknat aningen vasshet i avslutslägen, bortsett från Adam Nilbrink som öser in mål från sin backposition.
Det största bekymret är nog att truppen är tunn och att det har varit en del skador på backarna under de senaste veckorna. Det är fortfarande oklart när Noah Tornberg är tillbaka i spel, medan Emil Eriksson har börjat träna igen. Niclas Sundberg är också på väg tillbaka efter sin korsbandsskada, men det gäller att skynda långsamt och undvika bakslag.

Matchen sänds som vanligt på UNT.se samt Sportexpressen play och ni hittar länkarna här:
UNT.se
Sportexpressenplay