Söndag
19 Nov 1 match
Lördag
25 Nov 1 match
Fredag
01 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Vi tycker Hagunda är en trivsam och gemytlig förening!

21 oktober 2023 10:23

En av Hagundas samarbetspartners är Autoexperten, vars styrelseordförande Lars Frank bland annat tycker att det ska bli spännande att se hur vår unga tränare Martin Dahlberg kan utveckla laget.


Autoexperten är en bilverkstadskedja som finns äver hela landet och som är en av Hagunda IF's samarbetspartners. Vi fick en intervju med Lars Frank som är styrelseordförande i Autoexperten.

Hej Lars! Varför har Autoexperten valt att stötta Hagunda IF?
-Vi har valt att stötta Hagunda för att vi tycker Hagunda är en trivsam och gemytlig förening som satsar på både ungdomar och elit.

Är det någon speciellt som ni ser fram emot under säsongen?
-Vi ser fram emot att se hur er unga tränare, Martin Dahlberg, kan utveckla laget och etablera Hagunda i SSL.

Kan du berätta lite om Autoexperten?
-Autoexperten är en rikstäckande bilverkstadskedja i Sverige. Vi är för närvarande cirka 360 bilverkstäder som är anslutna till konceptet Autoexperten och vi blir bara fler och fler. Alla bilverkstäder ägs och drivs som egna företag. Att välja en Autoexpertenansluten bilverkstad gör att du som kund kan känna dig trygg och säker. Oavsett vilken verkstad du väljer.

När du lämnar din bil till en ansluten Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken. Vi reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner – vilket innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om sådan finns kvar. Här kan du boka tid för service
Autoexperten lämnar alltid 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar. De flesta bilverkstäder har även lånebilar som löser dina transportbehov under tiden din bil tas om hand om hos. Många väljer en Autoexpertenverkstad för att de tycker att vi är prisvärda, kunniga och har ett geografiskt bra läge.

Vi finns tillgängliga helt enkelt - och det är något vi är stolta över: Här kan du hitta din närmaste bilverkstad

Vid vilka tillfällen tycker ni att Hagundas medlemmar, spelare och supportrar ska anlita ert företag?
Jag hoppas att alla Hagundas medlemmar, spelare och supportrar anlitar Autoexperten Bilverkstad när dom är i behov av att serva eller reparera sin bil samt få hjälp med sina däck.

Stort tack för ert stöd Lars!