Söndag
17 Dec 1 match
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
31 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Hampus Bodin förlänger!

13 mars 2024 12:00

Hagundas målvakt Hampus Bodin har förlängt sitt kontrakt med Hagunda och satsar vidare mot toppen av Allsvenskan!


Hampus Bodin inledde sin innebandykarriär som liten knatte i Vänge Sporthall, då han spelade med Hagundas P95-lag. I det laget spelade även Markus Åkerfeldt och ett flertal andra duktiga spelare. Under ungdomsåren var laget extremt framgångsrika och vann bland annat Newbody Cup (inofficiella USM för P15) och Prague Games samt tog ett silver i USM för P16.
I laget fanns det två talangfulla målvakter i Hampus Bodin och Martin Cyrén, som båda två har representerat Hagunda IF även på seniornivå.

Hampus seniorkarriär inleddes dock i FBC Uppsala och sedemera Sirius i SSL. Efter ett år med Gävle GIK i Allsvenskan återvände han sedan till moderklubben säsongen 2019/20. Tyvärr drabbades han av stora skadebekymmer och var borta från spel i omkring ett år innan han gjorde comeback i SSL-kvalet mot Warberg. Där fick han hoppa in i den andra matchen och blev sedan en av de stora kvalhjältarna i match tre och fyra.

I SSL har Hampus varit lagets förstamålvakt under större delen av denna treåriga sejour och trots att laget haft en tung säsong i år har Hampus gjort ett flertal fantastiska matcher. Han har även utvecklat sitt målvaktsspel ytterligare med hjälp av målvaktstränarna Tobias Andersson och Johan Korsfeldt.

Nu har Hampus förlängt sitt kontrakt och kommer vara med på Hagundas nysatsning i Allsvenskan!

Sportchef Tobias Andersson:

Hampus Bodin har under flera säsonger varit en viktig sista utpost med en otrolig högstanivå vilket han visat under flertalet matcher där han varit otroligt bra. Vi är väldigt nöjda över att redan nu ha täckt upp så pass bra på målvaktssidan. Jag tror att Hampus kommer vara avgörande i många matcher kommande säsong.